PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=109832}

Dowody zbrodni

Cold Case
2003 - 2010
7,6 26 tys. ocen
7,6 10 1 26359
6,5 4 krytyków
Dowody zbrodni
powrót do forum serialu Dowody zbrodni

Hej,
zastanawiam się, czy poszczególne odcinki można oglądać pojedynczo, czy należy śledzić serial od początku, żeby być "na bieżąco"? Do jakiego stopnia wątki z jednego odcinka przeplatają się z następnymi? Każdy odcinek = inna historia?

ocenił(a) serial na 8
vendett

Można pojedynczo, każdy odcinek to inna historia, choć zdarzyło się ze 3 razy że sprawa miała powiązanie z poprzednim sezonem, ale to wtedy gdy nie znalazł się morderca :) Pomimo tego flashbacki były na tyle przejrzyste, że i to nie przeszkadzało. Oczywiście serial wykracza poza sprawy zawodowe bohaterów i z każdym odcinkiem mamy trochę więcej ich życia osobistego, ale wciąż w takiej dawce że to nie przeszkadza i każdy jest w stanie mniej więcej zrozumieć w czym problem, nawet bez oglądania poprzednich odcinków.

ocenił(a) serial na 8
slave4doll

Ja oglądałam od początku, bo w pewnym momencie się pogubiłam. Właśnie wiele rzeczy się wyjaśnia np. kłótnia Rush z siostrą, albo dziewczyna Valens'a. Poza tym warto :)

olex19

Bardzo fajny i wciągający serial :)

ocenił(a) serial na 9
vendett

Polecam oglądać od początku, ja tak zrobiłam i wcale tego nie żałuję - mnóstwo bardzo dobrych odcinków! Tym bardziej, że początkowe sezony były w telewizji kilka lat temu...