PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Łysina House'a

użytkownik usunięty

zawsze mnie to ciekawiło. kiedy zaczynał się 1 sezon było wyraźnie widać, że Hugh zaczyna łysieć. potem nagle w sezonach 2-7 pojawiła się bujna czupryna. kiedy powróciła 8 seria u House'a pojawiła się naprawdę spora łysina, która w kolejnych odcinkach zaczęła magicznie zanikać. w najnowszych odcinkach już prawie nie ma po tym śladu. tak więc o co chodzi? Hugh Laurie przeszczepia sobie włosy? czy może stosuje jakieś specjalne używki przeciw łysinie? ktoś coś wie?

ocenił(a) serial na 10

To takie telewizyjne czary - mary... ;)

Pewnie mu włosy robią kto to wie czasami ktoś zauważy łysinę ale to tak jest starość nie radość w telewizji wszystko można teraz nawet włosy można zmienić hehe :D

ocenił(a) serial na 10

Faktycznie miał łysinę :)

ocenił(a) serial na 10
house90

laurie ma sporą łysinę a w ciągu 8 lat kręcenia dorobił się większej po prostu domalowują mu komputerowo czuprynę ,jeśli przeoczą to łysina swieci

ocenił(a) serial na 10

Czytałam w "Ilustrowanym przewodniku po serialu" (nie nabijać się ze mnie!), że zaraz po przyjeździe na plan Laurie udaje się do charakteryzatorki, by swoją łysinkę ukryć, bo, jak stwierdza, dobre włosy to dobry serial, tak samo jak dobry perkusista to dobry zespół :)