PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498231
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

żenada

ocenił(a) serial na 3

Nie rozumiem jak możecie to oglądać!!! Ten film jest całkowicie do bani! House i Monk to dwaj najwieksi debile serialowi jakich widziałem.A humor też mnie nie powala.Nie widze w tym serialu nic na miare pierwszego miejsca w rankingu!!!

użytkownik usunięty
fauzi

U mnie ten serial nie byłby nawet w pierwszej dziesiątce, ale według mnie jest obecnie jednym z najciekawszych.

ocenił(a) serial na 9
fauzi

aha, fajnie, to twoje zdanie...
nie jesteś pierwszy i pewnie nie ostatni...
Ludzie jesteście już nudni...

ocenił(a) serial na 3
Elisa123

pytanie ja czy Ty...

fauzi

lepiej być debilem w serialu niż w prawdziwym życiu, czyż nie?

ocenił(a) serial na 1
fauzi

strasznie schematyczny serial

ocenił(a) serial na 9
fauzi

Ponoć o gustach się nie dyskutuje.

ocenił(a) serial na 10
moniureczka

Jak się ktoś skupia na schematach medycznych to i pewnie inny nie będzie jak tylko czymś standardowym czy właśnie schematycznym. A jak się chce wyłapać z niego te perełki to polecam się skupić na bohaterach i psychologii House'a. A większą żenadą jest dla mnie oglądanie serialu Kryminalni drogi FAUZI dania mu oceny 8/10 i zaznaczyć, że się go nie oglądało to jest dopiero żenujące. Także następnym razem popatrz na swoje typy a potem komentuj innych. A pan UPADLY ANIOL zasłonił oglądanie swoich gustów, bo?

ocenił(a) serial na 3
sibel85

śmieszny żarcik;)) Przy Kryminalnych napisałem że chce jeszcze obejrzeć co nie znaczy że już tego nie oglądałem.Dla mnie widzisz żenadą jest danie 10. temu "czemuś".Każdy ma swój gust i najlepiej go uszanować.Poza tym żal troche jak ludzie podniecają sie zagranicznymi serialami a tak naprawde nie znają dobrych polskich.Patrzę na swoje typy i nie widze w nich nic niestosownego,więc nie rozumiem o co Ci chodzi.Ogladam mnóstwo różnych filmów.Nie ograniczam się do Kryminalnych.A Ty?? znasz coś poza House'm??pozdrawiam;)

ocenił(a) serial na 9
fauzi

Rozumiem, że fauzi to taki rodzaj trolla-negatora.

ocenił(a) serial na 10
A.N.T.M

Wyobraź sobie, że wystarczy wejść na mój profil i sprawdzić czy ewentualnie coś innego prócz genialnego House'a znam ;] - także tę przyjemność oglądania zostawia dla ciebie.
Skoro tobie wolno stwierdzić, iż House to gniot, żenada i cała reszta to mi wolno się z tym nie zgodzić i wyrazić swoją broniącą opinię na temat tego świetnego serialu :) - dziękuję.
A co do polskich seriali to kto powiedział, że nie lubię czy, że nie oglądałam? aaa no tak muszę je mieć w spisie na Filmwebie żebyś uwierzył? poza tym jak dla w Polsce bardzo dawno nie wyprodukowanego naprawdę genialnego serialu i aby w moich rankingach mógł on się porównać chociażby z Housem.

ocenił(a) serial na 3
A.N.T.M

nom spoko masz do tego prawo szanuje to.Chociaż ja raczej nie porównywałbym filmu sensacyjnego do House'a który jest chyba komedią lub obyczajowym(mało mnie obchodzi ten serial więc cięzko mi określić).
A Ty ANTM napisz coś jeszcze,tyle radości wnosisz;)))

ocenił(a) serial na 8
fauzi

Marna prowokacja, maaarna...
Czy wam się nigdy nie znudzi trollki :)