PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Gdzieś już pisałam, że zaczęłam Housa oglądać dopiero od 5 sezonu i dopiero później wróciłam do 2,3,4 ale nigdy nie oglądałam 1. Ponieważ leci teraz na TVN postanowiłam obejrzeć... obejrzałam jeden odcinkek, ale pod koniec zmieniłam proogram bo po prostu nie mogłam tego znieść. Najgorszy ze wszytskich sezonów. Jestem fanką serialu ale nie obejrze 1 sezonu - już bym wolała zobaczyć jakąś durną komedie. Przepraszam jeśli kogoś tym uraziłam.

Pozdrowienia dla fanów ^_^ Kocham ten serial, sezony 3-5 rządzą w TV!

ocenił(a) serial na 9

Coś ty! :) Ja właśnie sobie oglądam odcinki na TVN-ie i jak dla mnie wszystko jak najbardziej na swoim miejscu. Przykładowo w ostatnim odcinku bardzo zabawnym aspektem była babcia , która zakochała się w Housie. W ogóle jej zauroczenia i odpływ w krainę marzeń wynikał z tego, że kiła wyżarła jej kawałek mózgu i biedaczka nie chciała wziąć leku byle tylko żyć, mimo że krócej to ciekawiej. Mina House'a - bezcenna. Myślę, że podbiła ona jego serce. :P

ocenił(a) serial na 10
Gred_and_Forge

Dusia jesteś fanatykiem Huddy więc się nie dziwię że 1 sezon się nie podoba bo tam przeważał głównie Hameron. Ja nie bardzo rozumiem jak można być fanem jakiegoś serialu i nie oglądnąć jakiegoś sezonu i to w dodatku pierwszego. Najgorszy sezon ? Właśnie jeden z najlepszych wszystko było takie świeże i nowe. Do sezonu 4 genialny serial, sezon 5 już słabszy poza kilkoma odcinkami i końcówką a w sezonie 6 niestety scenarzyści już zupełnie zwrócili się w stronę widza komercyjnego zapominając kompletnie o widzach którzy wymagają od tego serialu czegoś więcej

ocenił(a) serial na 7
Joker_27

Moim zdanie sezon 1 i 2 są najlepsze-potem jest nudno z deka

ocenił(a) serial na 10
Ulisseska

Ty Ulisseska sama jesteś nuda i te twoje komentarze. 2 pierwsze sezony najlepsze zgadzam się, 3 sezon również świetny i trzyma poziom. Czyli 3 i 4 sezon są nudne? Żal Cię.

ocenił(a) serial na 7
kamil_morawski1

No dobra, 3 jest jeszcze fajny, dzięki wątkowi z Twitterem, ale 4 ??? Byłby super gdyby nie ci NOWI BOHATEROWIE.
Jedynie 13 jest fajna, reszta do bani ; /

ocenił(a) serial na 10
Ulisseska

Właśnie 13 była na początku beznadziejna, dopiero ją w 6 sezonie polubiłem. Za to Taub i Kutner byli genialni. No i świetne odcinki z wyborem do nowego zespołu i świetne przypadki (CIA, odcinek z kamerami w szpitalu, kobieta na biegunie). To był zdecydowanie najlepszy i najzabawniejszy sezon, od 5 się zaczęło niestety psuć.

Joker_27

Tylko że pierwszy sezon ma 22 odcinki a nie jeden i sezonu nie ocenia się po jednym odcinku.

ocenił(a) serial na 10
kamilx98

1 i 2, 3 sezon świetnie.
4 też dobry ale za krótki i nie tak dobry jak pozostałe 3.
Od 5 sezonu tak jak już joker powiedział zaczęło się psuć.
Niestety brak pomysłów robi swoje, trzeba było skończyć na 5 sezonie lub na 6. To nic, że tak mało sezonów, ale chociaż serial by odszedł z klasą, a nie tak jak moda na suckes.