Każdy odcinek sezonu I jest świetny, a w szczególności 3 ostatnie. Stanowczo zajmuje u mnie I miejsce wśród seriali.
Nom I sezon był jeszcze słaby w porównaniu do następnych 4 :) Końcówka 3 sezonu wymiata ( ostatnie 4 odcinki)
Do 4 się nie zawiedziesz. Niestety po 4 najlepszym sezonie jest 5 najgorszy a jeśli poziom nadal ma spadać to ja nie wiem jaki będzie House w 6 sezonie
6. moze byc, pierwszy odcinek wymiata!! plotki mnie troche przerazaja mam nadzeje ze nie sa prawdziwe. niestety house stal sie troche milszy, licze jednak na to ze to sie zmieni. odcinek ze swietem dziekczynienia tez jest niezly ;)
Wiele osób twierdzi że w 6 sezonie są najlepsze odcinki [przynajmniej to co wyszły do tej pory] ja jak narazie obejrzałam tylko 4 i musze przyznać że naprawdę sa niezłe ^^
chcesz wiedzieć jakie są plotki o następnych odcinkach?? w końcówce sezonu ma ponoć pojawić się dwudziestoletni syn House'a... powiem tak... - to zaczyna trącać telenowelą.... ponoć ma się jeszcze pojawić kiedyś ta niemka z pierwszego odcinka 6. sezonu, a kupienie nowego wspólnego mieszkania przez House'a i Wilson'a jest trochę pedalskie.... mam nadzieje ze syna jednak nie będzie i że H. i W. zamieszkają w różnych domach xD....
Mi się narazie ściąga 5 odcinek więc musze poczekać. a niemka niech się nie pojawia xd :D Syn House'a? Niźle... ale masz racje robi się lekka telenowela miejmy nadzieje że jednak się nie zrobi. Bo House nie może się 'zdewastować'jest zbyt alternatywny :D
A wiadomo ile jest planowanych sezonów? Żeby przypadkiem z tego "Mody na sukces" nie było. Choć na razie nie przeszkadza mi to.
Mam nadzieję, że z tym synem House'a to sobie jaja robisz... Bo powiało telenowelą naprawdę. Swoją drogą ciekawi mnie ile będzie sezonów House'a. Serial teoretycznie mógłby się ciągnąc i ciągnąć, ciekawe kiedy przerwą kręcenie. A jak już przerwą to jak zakończą taki serial? Coś czuję śmierć Housea na koniec całego serialu, na bank coś takiego się stanie.
Aktorzy mają podpisane kontrakty do końca 7 sezonu, więc jeszcze siódmy powstanie. Czy będą ciągnąc serial dalej? Na razie nie wiadomo.
Jeszcze nigdy nie słyszałem tej plotki o synu, ale jeśli okaże się prawdą to wkurwię się, że mi to wydałeś (bo mnie tam zbytnio coś takiego nie przeszkadza mimo, że jest telenowelowate).