Kiedy bedzie 7 sezon na TVP a kiedy na AXN ?
Wydaje mi sie , że na TVP bedzie gdzieś we wrześniu przyszłego roku ale to tylko moje przypuszczenia .
20 września 1 odcinek 7 sezonu na FOXie będzie :) Już czekam z niecierpliwością
W Polsce pewnie we wrześniu przyszłego roku na TVP2. Ale na przełomie 2010-2011 powinien się pojawić w telewizji n więc jak ktoś woli lektora to wtedy będzie można już znaleźć w necie z lektorem
Lektor, szczególnie w "Housie" ma tendencję do obcinania połowy tego co mówią aktorzy :(
Z napisami jest świetnie i można się języka poduczyć przy okazji ;)
dokładnie :) Np. Z napisami : Strzeliłem do trupa. Nie żyje.
Np. z Lektorem: Zastrzeliłem go.
też tak robię ;)
a napisy wolę, bo można pouczyć się języka i nie ma lektora, który pomija połowę słów i "fuck" tłumaczy jako "cholera" ^^
Sezon 7 dopiero bedzie a już chcecie na TVP ludzie trochę wyobraźni napewno bedzie jesienią to napewno sezon 7 i na TVP2 i Axn proste.
będziecie sobie musieli poczekać :P
do joker. Nie prawda, że z lektorem lepszy, co do przypadków medycznych dobrze się ogląda z lektorem i z napisami. Nawet jeżeli Ci lektor powie "limfangioleiomiomatoza", zapamiętasz to? Z napisami lepiej, jak nie zrozumiałeś można puścić pause :)
we wrześniu premiera .
Oby tylko nie zepsuli tego świetnego serialu w tym 7 sezonie. Podstawa to: nie odstawiać przypadków medycznych na trzeci plan.
Nie będę co 5 sekund latał z łóżka do komputera żeby dawać pauzę, to prawie tak jakbym oglądał z 10 sekundowymi reklamami co 10 sekund. A ja lubię wiedzieć o co chodzi w odcinku, oglądnąłem raz 1 odcinek 5 sezonu z napisami i sobie odpuściłem dalsze wolałem czekać na lektora. Co nie znaczy że napisy są złe, teraz np. oglądam Dextera i oglądam z napisami, po prostu House'a ogląda mi się lepiej z lektorem
ok. Mi na przykład House nie przeszkadza z napisami :)
1,2,4 i 5 sezon mam z lektorem
3 napisy
6 w HD również napisy :)
Co do napisów, to przecież ich się nie czyta w kropka w kropkę. To nie książka. Wystarczy rzucić okiem i już wiadomo o co chodzi.
Zresztą po iluś latach oglądania chyba każdy wie, np. MRI to rezonans magnetyczny. CT to tomografia, lupus - toczeń itd.
No, chyba, że ktoś się w życiu nie uczył języka angielskiego, to faktycznie może mieć problem. :)))