PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498038
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Co z HOUSEM na tvp 2

ocenił(a) serial na 10

Mam nadzieje, że to tylko jednorazowy przypadek, że nie ma jutro na dwójce housa??

ocenił(a) serial na 10
malgos_n

Tak , to jednorazowy przypadek na szczescie spowodowany jutrzejszym meczem na tvp2 :) Od przyszłego tygodnia wszystko wraca do normy :D

ocenił(a) serial na 7
malgos_n

Nieee noooo:( A ja tak nie mogłam się doczekać jutra:( Straciłam sens życia:(

ocenił(a) serial na 10
reesee

nio szkoda , ale zawsze możesz obejrzeć mecz ;P

Abercjusz

Tak się zastanawiam, niby każdy prawie dorosły jest na forum, ale
czy nikt z was nie wpadł na pomysł, że cotygodniowe czekanie na 1 lub 2 odcinki house'a to zły pomysł. Ściągnijcie sobie , jest 5 sezon dostępny w necie, podczas gdy niektórzy wciąż jarają sie 3 sezonem w telewizji?

Klaatu_Barado_Nikto

niech każdy sie jara tym czym chce. nie rozumiem co tobie przeszkadza, ze ktoś nie jest taki do przodu jak ty i nie wszystkie odc już sobie pościągał

ocenił(a) serial na 10
Klaatu_Barado_Nikto

A co tu dorosłość ma do rzeczy, sam pokazałeś żeś dzieciuch, w ten sposób się wypowiadając. Powiem Ci, że czuje się bardziej uczciwie nie ściągając żadnych odcinków z "neta", to po pierwsze, a po drugie co za przyjemność obejrzeć wszytko naraz. Także jak nie masz nic ciekawszego do napisania to daj sobie spokój.

malgos_n

Nie mówię że to mi przeszkadza tylko chciałem podsunąć pomysł, nie wiem jak wy ale ja nie żyję tylko House'em , ejst multym innych fajnych seriali a jeśli miałbym czekać żeby którys miał się doczekać polsikiej premiere to bym się nie doczekał. Ale to moja opinia, sry jeśli was jakoś obraziłem

ocenił(a) serial na 7
Klaatu_Barado_Nikto

Ja aktualnie z seriali oglądam tylko House'a. :) Inne jakos mnie nie wciagnęły, albo mi się znudziły. Co do ściagania odcinków, to ja nawet gdybym chciała, to nie mam mozliwosci sciągnięcia serialu z neta. A z tym czekaniem do polskiej premiery to sporo racji masz, niestety....:(

reesee

Czemu nie możesz ściągnąć? zukasz gdzieś na forum linków i dajesz je do
JDownloader i nie musisz cały czas doglądać, samo się ściąga.

ocenił(a) serial na 7
Klaatu_Barado_Nikto

Bo mam kiepskie łącze z ograniczonym transferem danych :)

reesee

Rozumiem. chyba, że tak.. zwracam honor ;D

Klaatu_Barado_Nikto

a jakie masz dokladnie lacze ? za czasow jeszcze jak mialem 256 dawalem rade :)) tylko sciagalem z netload in

ocenił(a) serial na 7
pass24

Mam baaaardzo ograniczony limit transferu danych, starczyłoby tak gdzieś na 2 odcinki:) Nie ma sensu sciągac:)

ocenił(a) serial na 10
reesee

Zawsze mozesz sobie sciagnąc odcinki w formacie 3gp i wrzucić na komórke i wieczorem w łóżeczku sobie oglądac , przymnajmniej ja tak robie :DD
PS.Odcinki na komorek ważą bardzo mało(jeden odcienk 20mb)

ocenił(a) serial na 10
Abercjusz

masz link do jakies stronki z odcinkami w formacie 3gp

BeautifulSoul

ooo taak, jesli wiecie to napiszcie wszystko jak z tym ogladaniem na komórce, bo ja tez nie mogę sciągac i co tydzien czekam na czwartek 20:40...;]

z góry dzięx!! ;]

jesli mozecie dajcie taką instrukcję obsługi co i jak to trzeba zrobic;)

ocenił(a) serial na 10
malgos_n

A wiec w formacie 3gp znalazlem 5 sezonów , tylko że z lektorem 1 i 2 sezon jest tylko , reszta z napisami(oczywiście PL :P)
Cóż jesli chodzi o instrukcje to muisicie prawym przyciskiem myszy zaznaczyc link .... zartuje, to chyba to wiecie ... poprostu sciagacie w formacie winrar(musicie miec winrar) dwu-odcinkowe paczki (ok90mb) i wypakowujecie to sobie gdzies na kompie i wgrywacie na komoreczke , pozmniej jeszcze wygodne łóżeczku i poduszeczka i mozecie sie cieszyc ogladaniem Housa w komórce , Ot cała filozofia....
Aha no i link do odcinków , bym zapomniał :)
http://www.java4siemens.pl/viewtopic.php?f=116&t=12275

PS. Jak czegos nie bedziecie wiedziec to piszcie!

Abercjusz

łooo wygląda prosto;] dzięki! ;]

tylko jest problem - nie mam kabla do telefonu...;]
na to znasz jakies antidotum??

użytkownik usunięty
malgos_n

0_0
Ale się wkurzyłam! Ostatni dzień w kinie puszczali film na który chciałam się wybrać, ale postanowiłam, że nie pójdę, aby obejrzeć House'a, a tu - nie ma.
Grrrrrr!

ocenił(a) serial na 10

ehhh mieszają na tej dwójce, bez sensu :/ chyba muszę z wyprzedzeniem sprawdzać program tv żeby uniknąć takich rozczarowań xD ludzie zmieniają swoje plany, przygotowują się na House'a, świętują ten wspaniały dzień w radosnym oczekiwaniu wieczora tylko po to, żeby się przekonać że jest jakiś głupi mecz ;(((

ocenił(a) serial na 10
Eveline15

Niestety na brak kabla nic nie pomoge ... :/
Też zawsze oczekuje Housa w czwartkowe wieczro ale jestem tez mezczyzna i uwielbaim piłke nożną. A o terminie meczu było wiadomo juz tydzien temu :P Z Housem jest tak samo jak z kinem - zapewnia takie same emocje , ale najpierw trzeba znalez termin wyświetlanai filmu i obejrzec w wygodnym fotelu :)
PS. Co się odwlecze to nie uciecze :P

ocenił(a) serial na 10
Abercjusz

Jednak szkoda ze tvp2 nie pokazał Dr.Housa - miałbym lepszy humor niz po meczu :/ ehh