Mam nadzieje, że to tylko jednorazowy przypadek, że nie ma jutro na dwójce housa??
Tak , to jednorazowy przypadek na szczescie spowodowany jutrzejszym meczem na tvp2 :) Od przyszłego tygodnia wszystko wraca do normy :D
Tak się zastanawiam, niby każdy prawie dorosły jest na forum, ale
czy nikt z was nie wpadł na pomysł, że cotygodniowe czekanie na 1 lub 2 odcinki house'a to zły pomysł. Ściągnijcie sobie , jest 5 sezon dostępny w necie, podczas gdy niektórzy wciąż jarają sie 3 sezonem w telewizji?
niech każdy sie jara tym czym chce. nie rozumiem co tobie przeszkadza, ze ktoś nie jest taki do przodu jak ty i nie wszystkie odc już sobie pościągał
A co tu dorosłość ma do rzeczy, sam pokazałeś żeś dzieciuch, w ten sposób się wypowiadając. Powiem Ci, że czuje się bardziej uczciwie nie ściągając żadnych odcinków z "neta", to po pierwsze, a po drugie co za przyjemność obejrzeć wszytko naraz. Także jak nie masz nic ciekawszego do napisania to daj sobie spokój.
Nie mówię że to mi przeszkadza tylko chciałem podsunąć pomysł, nie wiem jak wy ale ja nie żyję tylko House'em , ejst multym innych fajnych seriali a jeśli miałbym czekać żeby którys miał się doczekać polsikiej premiere to bym się nie doczekał. Ale to moja opinia, sry jeśli was jakoś obraziłem
Ja aktualnie z seriali oglądam tylko House'a. :) Inne jakos mnie nie wciagnęły, albo mi się znudziły. Co do ściagania odcinków, to ja nawet gdybym chciała, to nie mam mozliwosci sciągnięcia serialu z neta. A z tym czekaniem do polskiej premiery to sporo racji masz, niestety....:(
Czemu nie możesz ściągnąć? zukasz gdzieś na forum linków i dajesz je do
JDownloader i nie musisz cały czas doglądać, samo się ściąga.
a jakie masz dokladnie lacze ? za czasow jeszcze jak mialem 256 dawalem rade :)) tylko sciagalem z netload in
Mam baaaardzo ograniczony limit transferu danych, starczyłoby tak gdzieś na 2 odcinki:) Nie ma sensu sciągac:)
Zawsze mozesz sobie sciagnąc odcinki w formacie 3gp i wrzucić na komórke i wieczorem w łóżeczku sobie oglądac , przymnajmniej ja tak robie :DD
PS.Odcinki na komorek ważą bardzo mało(jeden odcienk 20mb)
ooo taak, jesli wiecie to napiszcie wszystko jak z tym ogladaniem na komórce, bo ja tez nie mogę sciągac i co tydzien czekam na czwartek 20:40...;]
z góry dzięx!! ;]
jesli mozecie dajcie taką instrukcję obsługi co i jak to trzeba zrobic;)
A wiec w formacie 3gp znalazlem 5 sezonów , tylko że z lektorem 1 i 2 sezon jest tylko , reszta z napisami(oczywiście PL :P)
Cóż jesli chodzi o instrukcje to muisicie prawym przyciskiem myszy zaznaczyc link .... zartuje, to chyba to wiecie ... poprostu sciagacie w formacie winrar(musicie miec winrar) dwu-odcinkowe paczki (ok90mb) i wypakowujecie to sobie gdzies na kompie i wgrywacie na komoreczke , pozmniej jeszcze wygodne łóżeczku i poduszeczka i mozecie sie cieszyc ogladaniem Housa w komórce , Ot cała filozofia....
Aha no i link do odcinków , bym zapomniał :)
http://www.java4siemens.pl/viewtopic.php?f=116&t=12275
PS. Jak czegos nie bedziecie wiedziec to piszcie!
łooo wygląda prosto;] dzięki! ;]
tylko jest problem - nie mam kabla do telefonu...;]
na to znasz jakies antidotum??
0_0
Ale się wkurzyłam! Ostatni dzień w kinie puszczali film na który chciałam się wybrać, ale postanowiłam, że nie pójdę, aby obejrzeć House'a, a tu - nie ma.
Grrrrrr!
ehhh mieszają na tej dwójce, bez sensu :/ chyba muszę z wyprzedzeniem sprawdzać program tv żeby uniknąć takich rozczarowań xD ludzie zmieniają swoje plany, przygotowują się na House'a, świętują ten wspaniały dzień w radosnym oczekiwaniu wieczora tylko po to, żeby się przekonać że jest jakiś głupi mecz ;(((
Niestety na brak kabla nic nie pomoge ... :/
Też zawsze oczekuje Housa w czwartkowe wieczro ale jestem tez mezczyzna i uwielbaim piłke nożną. A o terminie meczu było wiadomo juz tydzien temu :P Z Housem jest tak samo jak z kinem - zapewnia takie same emocje , ale najpierw trzeba znalez termin wyświetlanai filmu i obejrzec w wygodnym fotelu :)
PS. Co się odwlecze to nie uciecze :P