ciekawe czy już w ogóle nie bedze Housa na tvp2 i od ktorego sazonu puszczą na tvn...
Jak na razie TVP2 powtarza 5 serie Housa. Myślę że (a raczej mam nadzieję) nie zaprzestanie kontynuacji tego serialu i że już po wakacjach wyemituje 6 sezon. A co do TVN-u to w poniedziałki bedzie emitowana 1 seria Housa. Nie orientuje się tylko czy TVN ma zamiar emitować później kolejne serie.
pewnie tvn chce zobaczyć oglądalność house już leciał w telewizji tvp2 wiec mogą mieć mała i jak tak bedzie to chyba przestana puszczać dalej bo to nie bedzie opłacalne ;)) a tvp2 raczej puści od września 6 ;) bo nawet na foxlive już sie zaraz house sezon 6 kończy ;)
''Dr.House'' w TVN będzie leciał w poniedziałki o 21:50,nie jestem pewna ale chyba po dwa odcinki od pierwszego sezonu.Nie wiem co do drugiego sezonu czy stacja TVN będzie puszczać ''Dr.House'', ale może w najbliższej przyszłości będzie lecieć w TVN.
niech tvn zostanie przy swoim poziomie majki brzyduli i na wspólnej, House nie pasuje do targetu prime time'u . poza tym House przerywany jogurtami i podpaskami to profanacja gatunku. ITI sucks!
Szkoda że tylko raz w tygodniu :-/ Gdyby dawali codziennie można by jakoś wytrzymać oczekiwanie na 7 sezon. Ale lepsze to niż nic :-)
strasznie sie zdziwiłam jak zobaczyłam reklamę Housa na tvnie... mi też przeszkadzają te reklamy...no ale z drugiej strony bardzo chetnie zobacze sobie Housa od pierwszego odcinka, bo zaczelam go ogladac juz w trakcie trwania 1sezonu:)
Ja będę nie zważając na bezsensowne reklamy i lektora cieszę się, że będzie lecieć w TVN-ie i będę miała wreszcie okazję do obejrzenia pierwszego sezonu Dr.House.Z pierwszego sezonu widziałam zaledwie jeden odcinek i to jeszcze pierwszy.Dlatego muszę oglądać.
A ja mam House'a na DVD. W TVN przerażają mnie długie bloki reklamowe i godziny emisji.
Ja nie mam na DVD dlatego mam okazję obejrzeć ten sezon.Godziny emisji nie są aż tak późne, jeszcze wakacje to wiadomo.Bloki reklamowe to najgorsze, że będą trwały długo i będą przerywać w najbardziej emocjonujących momentach serialu.Kiedy ostatnio oglądałam ''Na Wspólnej''reklamy trwały dłużej niż cały ten serial.No ale nie zważając na reklamy i tak będę oglądać ten sezon bo przecież nie widziałam pierwszego sezonu.