Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503248
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Błagam nie oceniajcie serialu o kilka punktów mniej tylko dlatego że seria X albo Y była do
dupy.Jak wszyscy by tak oceniali to serial pewnie nawet w top 100 by nie był.Oceniajcie
serial,historie w nim zawartą,ciekawe przypadki,gre aktorów i postacie czyli po prostu
wystawcie ocenę całkowitą a nie taką nie w chu*a nie w piz*ę czyli tylko sezon czy to że
"sieje ateizm i demoralizuje młodzież" jak to się wypowiedział/ła pewna osoba.Serial ten
naprawdę należy do niezwykłego i niepowtarzalnego w swojej kategorii.Może i trochę stracił
ten swój przypierd ale HEJ! To dalej ten sam szalony,arogancki i wybitny Dr.House którego
nie obchodzi nic.Który ciągle prowadzi swoje małe potyczki z personelem,zespołem,Cuddy i
oczywiście Wilsonem.Nie wiem jak wy ale dla mnie ten serial wciąż utrzymuje swój stary
poziom.Dziękuje

P.S.
Oczekuję na normalne odpowiedzi a nie wyzwiska

killfrenzy8282

Ja zawsze tak oceniam seriale jak piszesz. Co do poziomu, to musze sie nie zgodzić. Choć szustemu sezonowi zdarzało się jeszcze mieć przebłyski starego, dobrego House'a tak sezon7 to kompletnie inny świat. Nie dziwię się recenzentom avclub.com że wystawiali oceny najczęsciej na poziomie C czy C+. Ósmy sezon jest już zdecydowanie lepszy, jego oceniam, że jest mniej więcej na poziomie 5.

Rexus88

UPS! Literówka. Szóstemu, nie szustemu.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

House to nie serial to życie kocham <3

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Wiem wiem że 6 i 7 trochę przyblakły ale jak napisałem dla mnie House był jest i będzie taki sam.Szkoda że nie mam Foxa bo bym pooglądał ostatni epizod.Pozdrawiam :)

killfrenzy8282

Z tego co wiem, to niektóre strony czasem organizują stream LIVe, więc może i tym razem tak będzie, zwłaszcza że to finał serialu. Jak Ci się chce to możesz siedzieć w poniedziałek o drugiej w nocy :)

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

No nie wiem nie wiem.O tej godzinie mam zarezerwowane spotkanie z wersalką. xD

killfrenzy8282

No niestety ja też nie wiem czy dotrwam ale chyba spróbuję, za te 8 lat.

ocenił(a) serial na 10
Rexus88

Też bym się poświęcił ale przed 12 zawsze padam.I niestety kompa mam w naprawie :( dlatego używam fona

ocenił(a) serial na 10
killfrenzy8282

dawaj onilne dla house