Witam odcinek troszkę nudny chociaż nie jest tak źle ale na razie czekamy na finał Oceniam go na 7/10
A wg mnie odcinek co najmniej dobry. Cała akcja, która miała miejsce podczas głównych minut, była tylko i wyłącznie przykrywką do przyszłego zwrotu w fabule i przygotowaniu podwaliny na finał.
Właśnie widzę ziom widocznie komuś się nudzi ale co ja mogę na to poradzić Adm nie reaguje wcale naprawdę lekka przesada z tego gościa strony aż tak mnie nie lubią to ja nic na to nie poradzę w sumie nie mam wyboru tylko się stąd usunąć konto bo jak tak ktoś ze mną pogrywa naprawdę i co robić ? ziom ?
Nie usuwaj konta przez jakiegoś gościa :) Zmień avatar i olej to, zawsze i tak będzie miał po nicku "buldok" podkreślnik _
A do admina możesz pisać, ale ma prawo chyba mieć taki nick <bezradny>
:) lewa w górę
spoko ziom dzięki luz :) Ale odcinek super moim zdaniem przekonałem się już do tego sezonu 8 nie jest taki zły oceniam ten odcinek 8/10
zgłosiłem żeby ci konto skasowali trollu. ja jestem nowym buldokiem
patrz kto tu jest teraz szefem:
http://www.filmweb.pl/serial/Gra+o+tron-2011-476848/discussion/Game+of+Thrones+S 02E04+-+Garden+of+Bones,1908320
http://www.filmweb.pl/serial/Dochodzenie-2011-576962/discussion/The+Killing+S02E 05+Ghosts+of+the+Past+-+Opinie ,1908321
http://www.filmweb.pl/serial/Mad+Men-2007-436999/discussion/Mad+Men+S05E06+Far+A way+Places+-+Opinie,1908322
Raczej tobie naprawdę chamstwo i jeszcze raz chamstwo na tej stronie tylko zawsze ktoś ma coś do kogoś naprawdę żal na to patrzeć w ogóle ale co ja mogę widocznie nawet tematu dodać nie można jak człowiek to po co jest ta strona w ogóle zawiodłem się na tej stronie żal.
robisz śmietnik na forach seriali trollu. zakładasz te swoje debilne tematy w stylu "podoba mi się/nie podoba mi się oceniam na 8/10" i każdy ma cię dość. taki syf żeś robił przy How i met your mother i californication, że każdy ci pisał żebyś to przestał robić a ty dalej swoje. zwykły troll i idiota jesteś. umrzyj w męczarniach
Bez komentarza tylko tobie przeszkadza nikomu innemu nie mam zamiaru z tobą dyskutować .
zajrzyj na swoje tematy w californication i zobacz jak tam po tobie jeździli. będę tak długo pisał do filmwebu aż usuną ci konto trollu
Masz rację, szkoda słów na twój idiotyzm. Albo usuń konto albo przestań zakładać takie tematy. I popraw znajomość języka polskiego.
Każdy ma prawo do wypowiedzi w końcu demokracja chyba no to przestane zakładać i tak się nie podniecaj po co ta wrogość jeszcze tu wrogów nie miałem , Szkoda w ogóle słów.
Poprosiłem już kilku znajomych z Filmwebu, żeby również zgłosili twoje konto do skasowania. Jak dobrze pójdzie, znikniesz do końca tego tygodnia. Chociaż mam nadzieję, że szybciej.
Mnie też przeszkadza, usuń konto albo przestań zakładać swoje bzdurne tematy pod odcinkami serialów.
Hahaa, sztuka trollowania opanowana niemalże do perfekcji. Ej, trollu. Ludzie to idioci ale bez przesady.
Odcinek Genialny! miałem otwarte usta kilka razy. Jak Chase rzucił się na Park i podczas ostatniej sceny. NIEEEEEE! WILSOON! Dlaczego to akurat na niego padło!? I śwetna gra Hugh i RSL w tamtej scenie. Odcinek na początku zapowiadał się na jeden z tych bardziej komediowych, ale okazał się MEGASMUTNY! Biedny House, kochał Dominikę, a teraz dowiedział się, że jego najlepszy przyjaciel umiera i wkrótce zostanie sam... A co mi tam? Nagnę własną zasadę i dam 10!
To po co wchodziłeś na temat dyskusji o odcinku skoro jeszcze go nie oglądałeś? Przecież to naturalne, że są tu spojlery.
No właśnie, zabrakło tego słowa. Nie wiem czy zauważyłeś, ale na Filmwebie przyjęło się, że jeśli odkrywasz treść filmu czy odcinka, dodajesz właśnie to słowo. Widocznie jednak nie zauważyłeś.
To prawda, ale temat do dyskusji o odcinkach jest dla ludzi, którzy już go obejrzeli i chcą podzielić się wrażeniami. Mamy tego nie robić, bo być może akurat wejdzie tu ktoś kto odcinka nie oglądał? Ale po co?
prościej sie nie da dyskusja o oidcinku przez ludzi którzy odcinek oglądali a len się czepia i jeden frustrat akurat mnie najmniej interesuje
To jak obejrzysz kryminał, podaj zakończenie. Na pewno ci, którzy chcą zaczerpnąć informacji, czy warto obejrzeć film będą Ci wdzięczni. I tyle w temacie.
Pewnie, że w temacie " Dyskusja o filmie" podałbym zakończenie, gdyby mi się spodobało. Tego typu tematy same z siebie wołają: SPOJLER!! SPOJLER!!
Słuchaj, to naprawdę nie jest moja wina, że pomyślałeś, że wchodząc na dyskusję o odcinku nie natkniesz się na dyskusje o odcinku. Może jak obejrzysz spróbujesz napisać rozbudowaną opinię jednocześnie nie ujawniając spojlerów? I przez rozbudowaną nie mam na myśli " Fajne,10"
jak nie pasi to po co tu zaglądałeś tylko po to by prowadzić nic nie wnoszącą dyskusję GRATULUJĘ
no ciekawe co może sie znajdować w temacie pt. Dr.House 8x18 "Body & Soul"
tym bardziej, że po każdym nowym odcinku pojawia się taki temat w którym omawiamy co się stało
A nie zauważyłeś, że na filmwebie przyjęło się, że po każdym nowym odcinku serialu zakłada się wątek dyskusyjny i dzielimy się tym, co nam się najbardziej podobało? Co innego miałoby w takim wątku być zawarte, aniżeli spojlery? Nie oglądałeś odcinka - po co wchodzisz? Wiesz o czym jest seria - to nie film, żeby przed obejrzeniem poczytać jak się przyjął.
Czy w każdym takim temacie musi trafić się bystrzak któremu jak nie napisze się drukowanymi "spoiler" nie użyje własnego mózgu?
Też cały czas szczypię się w pachę. Na końcu odcinka miałem łzy w oczach. Przy promie 8x19 już nie wytrzymałem. Nawet śmierć Amber nie zrobiła na mnie takiego wrażenia, żeby chciało mi się płakać, nie wiem czemu, może zwyczajnie jej nie lubiłem. Mam nadzieję, że w następnym odcinku pokażą Hilsonową przyjażń w innym świetle niż tylko gierki i zabawy.
No miejmy nadzieję, że niepotrzebnie. Aczkolwiek jeśli przyszły odcinek ma być taki jak promo, nie wiem czy wytrzymam.
sądząc po tytule ostatniego odcinka możemy się spodziewać śmierci któregoś z głównych bohaterów... czyżby wilsona?
odcinek świetny, chociaż smutny
całkiem podobało mi się to, że nie została wyznaczona jasna granica pomiędzy tym, co pomogło pacjentowi, a co nie
a House i Dominika są naprawdę, mam nadzieję, że to się poprawi w następnych odcinkach
i Wilson, samo przez się -> :(
Spoiler.
W ostatnim odcinku ma wrócić Cuddy, być może także inne postacie, nie jestem pewna. Może z okazji pogrzebu Wilsona? Byłoby świetnie, gdyby jednak przeżył, ale czarno to widzę. A co do House'a i Dominiki, to naprawdę chciałabym, żeby scenarzyści jednak ich ze sobą zeswatali. I dlatego, ze bardzo do siebie pasują, i dlatego, że permamentna samotność House jest może nie tyle nudna, co naprawdę frustrująca i średnio korespondująca ze zmianami, jakie w nim zachodzą od dłuższego czasu. Byłoby smutne, gdyby skończył tak, jak zaczął - sam, a jeszcze gorsze, gdyby nadal oszukiwał się, że nikogo nie potrzebuje, bo to powrót do punktu wyjścia.
Jestem zarówno strasznie podekscytowana i nieco przygnębiona zbliżającym się wielkimi krokami finałem. Ciężko będzie się rozstać z Gregiem po tych wszystkich latach razem :)