Witam odcinek troszkę nudny chociaż nie jest tak źle ale na razie czekamy na finał Oceniam go na 7/10
Nie podam Ci żadnego konkretnego źrodła, ale już kilka razy czytałam, że Edelstein ma pojawić się w ostatnim odcinku. Na ile jest to oficjalne - nie wiem, nie dociekałam.
Odcinek bardzo dobry przypadek ciekawy , no szok w na końcu , dawno takiego odcinka nie było , czekam na resztę odcinków to już tylko 3 odcinki i koniec serialu .
Onkolog ma umrzeć na raka. Absurd? Chyba twórcom o to chodziło. Szkoda mi Wilsona, bo to jedna z moich ulubionych postaci. I jestem pewien, że kolejny odcinek The C word to właśnie definitywne uśmiercenie Wilsona. A wracając do odcinka, po prostu im bliżej finału tym jest coraz lepiej i coraz bliżej przekonuje mnie jak bardzo ten serial jest wybitny i ambitny. Epizod bardzo ciekawe zakończony nutą niedopowiedzenia :) Każdy z nas może sobie odpowiedzeć sam na pytanie, co pomogło :)
Wątek Chase i Park genialny, choć sam wygląd Park mnie ciut irytuje to za postawę charakteru cenie ją. House potwierdził swój egoizm i widać, że mocno związał się z Dominiką. Epizod dobry 7/10 myślę, że dość mocna ocena :)
Pozdrawiam i czekamy na kolejny episod.
No to mogę już powiedzieć że>>>SPOJLEEERRRR!!!!!!>>>
Wilson nie umrze. Widać go na zdjęciach promocyjnych 8x20
House też zalewitował, ale jak? Halucynacje? Taub , Adams i cała reszta raczej byli zdrowi.
Pomyślałam o tym samym. Niby Ukrainka, mówi z typowo wschodnim akcentem (nie znam Polaka, który by w taki sposób mówił po ang). Jej babcia Luba- imię ukraińskie lub rosyjskie. Widocznie dla scenarzystów w Ju Es end Ej wszystko jedno.
Marwy, także zwróciłam uwagę na lewitowanie. I tak nie zrozumiałabym wyjaśnień medycznych, ale mogli je chociaż wypowiedzieć.
Oczywiście szok z powodu Wilsona. Jak dla mnie bardzo dobry odcinek.
Zakończenie jest tak dołujące, że muszę zapalić czy coś.
Mam nadzieję, że Dominika wróci a Wilson wyzdrowieje, bo choć chciałem mocnego zakończenia serialu, to k u r w a bez przesady!