Od 28 czerwca w każdy poniedziałek o 21:50 zobaczymy 1 sezon hausa. Ciekawe jaki będzie lektor . I czy TVN będzie nadawał w 16:9 w porównaniu z dwójkom.
No to super ciekawe czy bedą odrazu 2 i 3 i 4 i 5 sezon ale to po wakacjach pewnie
Tak dokładnie to TVN będzie nadawać po 2 odcinki.
Oraz powtórki w poniedziałki i we wtorki ok. godziny 1.00
Czy pierwszy sezon będzie nadawany tylko w poniedziałki o 21:50,czy również mogą dojść inne dni emisji ''Dr.House'',bo nie jestem pewna ?
Chce Wam się oglądać taki serial w TV? To już nie lepiej uzbierać sobie wszystkie sezony i oglądać kiedy się chce?
TVN to g*wno jezeli chodzi o jakiekolwiek seriale/filmy.. Na TVP2 przynajmniej nie było reklam, a na TVN to co wazniejszy moment dadza ci reklame jakas..
Dokładnie. Dwa razy będą przerywać serial reklamami, w dodatku na samym końcu, w punkcie kulminacyjnym. Mi tam się dobrze na dwójce oglądało. A to od pierwszego sezonu ma być? Po co? Widziałem w tvp, na axn niektóre odcinki drugi raz obejrzałem, nie mam czasu każdego odcinka po dwa razy oglądać. Wie ktoś kiedy i w jakiej stacji będzie sezon szósty?
Sezon szósty w TVP2 będzie od września. Na AXN to chyba podobnie ale nie jestem pewna.Reklamy są denerwujące ale czasami przyda się choć jedna reklama.:P Ja będę oglądać pierwszy sezon na TVN nie zważając na reklamy, bo nie wiedziałam całego sezonu,no oprócz odcinka pierwszego.
To nie lepiej Wam ściągnąć House'a i nagrać sobie na płytki? Ja nie rozumiem jak można oglądać to w TV, i to jeszcze na TVN! Mamy XXI wiek! Ja mam na płytkach wszystkie 6 sezonów i jak mi się chcę obejrzeć to sobie włączam i tyle.
Można - ja kolejne sezony śledzę na TVP2. Ostatnio jak był na TVN również sobie nie odmówiłem.
Widzisz, dla mnie House nie jest pozycją do której bym często wracał. W ogóle nie ciągnie mnie specjalnie do ponownego oglądania już raz widzianych odcinków seriali z DVD. Gdy dostaję go podtkniętego pod nos to obejrzę z przyjemnością reklamy wykorzystując na toaletę, albo poczytanie sobie czegoś. Aby go ściągnąć z internetu (abstrahując od praw autorskich) musiałbym zmarnować pewien czas na samo ściąganie (czas + prąd oczywiście), potem na wypalenie na płytę, a ostatecznie jakby mnie naszła ochota na obejrzenie czegoś z płyty, pewnie i tak wybrałbym albo coś czego jeszcze nie widziałem, albo jeden z ulubionych filmów.
Po to właśnie jest telewizja - aby mi za darmo pod nos podtykać takie perełki jak "House".
Tylko trochę szkoda, że nie zakupili nowych sezonów czegoś innego, albo nie odświeżyli jakichś zapomnianych staroci. Tyle kanałów a w większości emitują to samo...
Zgadzam się! TVN to beznadzieja. Już widzę jak to będzie wyglądać: House rozmawia z Cuddy, napięcie rośnie, gdy nagle WYPRÓBUJ NOWĄ PASTĘ COLGATE PRO-RELIEF!.
Fajnie będzie znowu zobaczyć House'a od pierwszego sezonu:D Tylko faktycznie, te reklamy..;/ no i mam nadzieje, że rektor będzie ok, bo już się tak przyzwyczaiłam do tego na TVP2, że innego sobie na razie nie mogę wyobrazić!:D
Głupi TVN nie potrafi zaoferować niczego oryginalnego tylko podprowadzać serial który jest na AXN ciągle puszczany.....
Dobra, taktyczna zagrywka TVNu. Nie każdy oglądał początki House na TVP koło 23, nie każdy oglądał na AXN, bo nie każdy ma taką stację.
I do tego jeszcze ta reklama rzucająca wyzwanie AXN i TVP2. Ciekawe czy odpowiedzą...
Ja również słyszałam lektora w zapowiedzi,nie jest aż taki zły, ale nie zważając na reklamy,beznadziejnego lektora i tak będę oglądać serial Dr.House na TVN.
Reklamy irytują i przeszkadzają w oglądaniu, a lektor zawsze psuje serial, bo sposób wypowiadania kwestii jest rzeczą kluczową i zastąpiony monotonnym głosem wygłaszającym tłumaczenie nie pozwala dostrzec kunsztu aktorów (naprawdę - seriale oglądane w oryginale,. z ewentualnymi napisami są nieporównywalnie lepsze). Wniosek - nie mam zamiaru oglądać, nawet jeśli najdzie mnie ochota na odświeżenie sobie początkowych odcinków House'a.
Binio-jak najbardziej sie zgadzam, specyfika house'a-jej nie da sie odtworzyc od tak, takze lektorowi podziekujemy.
Z drugiej strony-no cóż, house'a tak po prostu nie da sie odmówic, takze wole obejrzec w chwili wolnej jeden z odcinków niz cos mało wartosciowego:)
ps. swoja droga, myśle ze mogliby puszczac w tv wiecej amerykanskich filmow z napisami-z lektorem często tracą na wartości, nie oddają tego co powinny.
W telewizji powinna być opcja wyboru z napisami i bez lektora lub lektor polski lub inny język do wyboru.
Chyba niewiele osób oglądało Dr.House na TVN-ie.Ja oglądałam bo nie widziałam jeszcze sezonu pierwszego.Lektor był nie ciekawy, ale co tu dużo mówić.