PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498231
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Hugh Laurie...

użytkownik usunięty

Jego rola Housa podbiła świat. Zawsze jak na niego patrze kojarzy mi się ten dociekliwy, chamski i beszczelny doktor. A teraz... nie mogę go sobie wyobrazić w innej roli,a zwłaszcza w roli Nochala. To po prostu przekomiczne,że gra w Disneyu ;))) Ale widać po tym jaki to wspaniały aktor!!!

użytkownik usunięty

Racja aktor dobry ta rola House bedzie już do niego przypięta na zawsze ale damy radę niedługo sezon 7 ciekawy lub nudny to się zobaczy po sezonie 7 koniec niestety.

nie wiadomo czy koniec. ale patrzac na poziom 6.... cóż.... może lepiej byłoby to zakończyć... xD

użytkownik usunięty

A tak w ogóle to nie pytajcie się jaki sens miało dodawanie takiego tematu ;) Sama nie wiem ale po prostu chciałam to powiedzieć.

ocenił(a) serial na 10

Każdy ma prawo do założenia tematu:) Ja również uwielbiam aktora wcielającego się w rolę Housa i nie wyobrażam sobie aktualnie innego aktora na jego miejscu, jest idealny ale jak ktoś już wspomniał może dojść do tego iż będzie kojarzony tylko z tą rolą:)

ocenił(a) serial na 9
misiaczek37

House jako Hugh,Hugh jako House-jest najlepszy!Nie wyobrazam sobie kogoś innego w tej roli,jakiegoś innego aktora.Boże on jest cudowny.I ma wiele wspólnego z Housem.
A kiedyś był Nochalem i grał w Czarnej Żmiji.Jest wspaniałym aktorem!;)

plistek43

i w rozwaznej i romantycznej grał pana palmera xD