Jego rola Housa podbiła świat. Zawsze jak na niego patrze kojarzy mi się ten dociekliwy, chamski i beszczelny doktor. A teraz... nie mogę go sobie wyobrazić w innej roli,a zwłaszcza w roli Nochala. To po prostu przekomiczne,że gra w Disneyu ;))) Ale widać po tym jaki to wspaniały aktor!!!
Racja aktor dobry ta rola House bedzie już do niego przypięta na zawsze ale damy radę niedługo sezon 7 ciekawy lub nudny to się zobaczy po sezonie 7 koniec niestety.
A tak w ogóle to nie pytajcie się jaki sens miało dodawanie takiego tematu ;) Sama nie wiem ale po prostu chciałam to powiedzieć.
Każdy ma prawo do założenia tematu:) Ja również uwielbiam aktora wcielającego się w rolę Housa i nie wyobrażam sobie aktualnie innego aktora na jego miejscu, jest idealny ale jak ktoś już wspomniał może dojść do tego iż będzie kojarzony tylko z tą rolą:)
House jako Hugh,Hugh jako House-jest najlepszy!Nie wyobrazam sobie kogoś innego w tej roli,jakiegoś innego aktora.Boże on jest cudowny.I ma wiele wspólnego z Housem.
A kiedyś był Nochalem i grał w Czarnej Żmiji.Jest wspaniałym aktorem!;)