Czy będzie-a jeśli tak to kiedy-siódmy sezon Housea? Na Filmwebie nie mogę znaleźć żadnej wzmianki o tym.
Jaki jest sens pytania teraz o 7. sezon serialu, skoro w USA wyemitowane zostało zaledwie 9 odcinków sezonu 6.?
Nie możesz znaleźć żadnej wzmianki bo na razie jeszcze połowy 6 sezonu nie ma. Patrząc na popularność i oglądalność House'a 7 sezon będzie na 99,9%
Faktycznie trochę przedwcześnie zadane pytanie.
Muszę jednak dodać,że 6. sezon strasznie się wlecze.
Nigdzie nie znajdziesz odpowiedzi, ale następne sezony są prawdopodobne skoro house ma taką oglądalność :) Każdy sezon jest inny, a skoro ja mam pomysły na następny to chyba oni też będą mieli ;)
Ok, dzięki za odpowiedzi. Liczę, że nadal będzie utrzymywać poziom.
Pozdrawiam!
Ja osobiście jestem delikatnie zaniepokojony myśląc o kolejnych sezonach. O ile na sezon siódmy scenarzyści pewnie znajdą dobry pomysł, to moim zdaniem jakość kolejnych nie jest już tak pewna.
Nie chciałbym po prostu, aby produkowano ten serial w nieskończoność tylko dlatego, że jest na to zapotrzebowanie, że ludzie chcą to oglądać, nie zważając na serial sam w sobie, który według mnie do tej pory zasługuje na etykietkę "genialny".
Chciałbym natomiast, aby twórcy wiedzieli kiedy skończyć, tak aby "Dr House" schodził z anteny "niepokonany", pozostawiając mnie i reszcie fanów niezatarte wrażenie, że był to jeden z największych seriali jakie przyszło nam oglądać ;)
Zgodzicie się ze mną?
Jak najbardziej. Nie widziałem lepszego serialu. Równać się mu może , oczywiście według mnie, "Przyjaciele" - uwielbiam ten serial, ale to na innym forum ;D
też myśle, że ciągniecie na siłę później źle wpłynie na serial. mi ogólnie już niezbyt podobają te sezony z nową ekipą House'a.
Nowa ekipa House'a osobiście bardzo przypadła mi do gustu. Może się to wydawać dziwne, ale gdy w sezonie szóstym wróciła stara ekipa czułem jakiś niesmak i zawód. Nie wiem czy to przez to, że przyzwyczaiłem się do nowej, czy może dlatego, że stara mi się przejadła.
Osobiście uważam, że czwarty sezon chociaż najkrótszy wydaje mi się najbardziej interesujący. I tu kolejna sprawa - czy to moje zainteresowanie wynika z faktu, że wprowadza on jakiś rodzaj oryginalnej świeżości, zmiany (tak potrzebnej po 3 sezonach ze starym składem, które zaczynały mnie niestety trochę nużyć), czy może dzięki dwóm ostatnim chwytającym za gardło odcinkom. O tak, zakończenie tego sezonu można porównać jedynie z równie dobrym, możliwe, że nawet bardziej intrygującym, tym pod koniec piątego sezonu. Sam nie wiem co o tym myśleć ;)
Pozdrawiam.
Będzie 7 8 9... aż przebije Mode na sukces. Liczą się dolary, a ten serial to produkt nastawiony na jak największy zysk. Podzieli los Prizon Brejka.
Ile bedzie sezonów- tyle ile będzie przynosił dochód, albo ekipa sie nie
wykruszy powoli.
A tak w ogóle to gdy zaczynać w stanach emitować 4 sezon, była informacja
o podpisaniu umów przez kilku czołowych aktorów na 8 sezonów, więc patrząc
też na obecną popularność na pewno nie mniej.
Może jeszcze z 10 wątków założycie- czy będzie 7 sezon? Będzie.