Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 503 tys. ocen
8,2 10 1 503475
7,7 33 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Jakos brakuje mi tej "postaci" w 6 sezonie ;) Tych scen gdy Greg połykał tabletki jak m&msy. Uzaleznienie bylo wazna czescia tej postaci.
Z reszta co sie stało z tym okropnym bólem nogi przepraszam?

ocenił(a) serial na 10
Yurico

przyznam ze tez tego nie rozumiem ale tlumacze sobie to tak ze ten bol byl efektem uzaleznienia - house wmawial sobie ze go tak boli zeby lykac tabletki od ktorych sie uzaleznil. chociaz w sumie jak go nie bolalo to nawet biegal do pracy a tu wciaz ma laske...

elfik_5

boleć napewno go boli ale umie sobie ztym poradzic dzieki pracy (s6e02). mi tez brakuje tableteczek xD

asia0123

Prawda. Tabletki, które łykał były the best. Może jednak do tego wróci xD

ocenił(a) serial na 10
asia0123

Ale jak dla mnie zdecydowanie za łatwo poszło ;) Mam nadzieje że scenarzyści jeszcze wrócą do tego problemu

ocenił(a) serial na 10
Yurico

Jeszcze zostało dużo odcinków, mam nadzieję że właśnie w nich wróci do Vicodinu ;]

ocenił(a) serial na 10
Yurico

Było mówione, że jak ktoś jest na lekach opioidowych to ból wydaje się dużo większy...
Ale fakt - nie pokazują, że go boli.
Myślę, że w 6 sezonie pojawi się jakiś wątek House&vicodin, bo przecież takie uzależnienie już zostanie do końca życia... Mogłoby być coś, że będzie miał gorszy dzień i będzie go kusić, a Wilson (albo ktokolwiek inny) pomógłby mu to przejść.
Nie wiem... Raczej pojawi się coś z vidocdinem.

PS.: o.O Ale ja dzisiaj chaotycznie piszę... xD