Jesteśmy już po całym sezonie, a zarazem całym serialu. Myślęwięc, że możemy sobie
pozwolić na podsumowanie go jako całośi. No więc ja na początku byłem pod bardzo
dużym wrażeniem, powiedzmy pierwszych 6 odcinków. Był to House w pełnej klasie.
Odcinek 7 był jednak gorszy, podobnie jak 8. Póżniej ponownie nastąpił dobry okres,
trwający do odcinka " Man of The House". Póżniejsze odcinki były gorsze, a odcinek 15,
mimo że za pierwszym podejściem mi się podobał, teraz zastanawiam się jak mógł, to
jeden z najgorszych odcinków serialu.. Ostatnie 4, 5 odcinków na szczęście znów chwyciło
poziom. Mimo wszystko mam raczej dobre wrażenie po tym sezonie. Nie aż tak dobre jak w
pierwszej jego części, ale mimo wszystko, szczególnie jeżeli wziąć pod uwagę ostatnie 2
sezony, ten był całkiem udany. zakończenie było genialne, początek też bardzo dobry, a
reszta w większości co najmniej niezła. Dlatego wystawiłbym sezonowi jako całości ocenę
7, przed sezonem 6 a za sezonem 5.
Moim zdaniem to cały sezon 8 nie był taki zły w sumie kilka odcinków wciągało ale niektóre nie dawały tych emocji co było kiedyś ale wiadomo gusta ludzi się zmieniają nawet jakby cała ekipa była cały czas ta sam od 1 sezonu : Cameron , Chase , Forman i plus Cuddy to by tak długo nie zainteresował ludzi tak mi się wydaje w sumie ale czas robi swoje , Od 1 do 5 sezonu to był ten klimat jaki znaliśmy ale potem spadek formy od początku 6 sezonu do końca ale tak to już bywa czasami brak pomysłów . Serial Dr.House pozostanie u najwierniejszych fanów najlepszym serialem medycznym dobrze że się zakończył na sezonie 8 jakby dalej kręcili to już by był tasiemiec jak te nasze polskie seriale bez końca .