>>>Najciekawszy BOHATER HOUSE'A<<<
10 regularnych postaci HOUSE'A walczy o Wasze uznanie i miano tej najciekawszej! Przez 8 najbliższych tygodni wspólnie wyłonimy ulubioną postać tego niesamowitego serialu!
Kilka zasad:
* Od niedzieli do piątku głosujemy na wszystkie biorące udział w grze postaci. Przyznajemy odpowiednio 3,2,1 pkt postaciom, które naszym zdaniem są najciekawsze, najlepsze itp. (Mile widziane uzasadnienia)
* W piątek, po podliczeniu wszystkich głosów, Dwoje bohaterów z najmniejszą ilością głosów staje się ZAGROŻONA.
* Od piątku do niedzieli, głosujemy która z zagrożonych postaci powinna odpaść w danym tygodniu. GŁOSUJEMY WPISUJĄC IMIĘ POSTACI KTÓRA POWINNA ODPAŚĆ!!! (Mile widziane uzasadnienia)
* W niedziele wieczorem odpada jedna postać, gra toczy sie dalej w ten sam sposób bez danej postaci, aż do momentu gdy w grze zostanie 3 postaci, tzw FINALIŚCI.
* Na finalistów bedziemy głosowac przez tydzień, oddając jeden głos na postać, która powinna wygrac.
* Z jednego konta można głosować TYLKO RAZ w ciągu 24h!
* W każdym tygodniu głosowanie odbywa sie od nowa!
POZOSTALI UCZESTNICY:
AMBER
CUDDY
HOUSE
THIRTEEN
GŁOSUJCIE!!!
3pkt-13-polubiłam ją od razu jak się tylko pojawiła bo miała ten sam numerek co ja na liście. Zawszę jest tajemnicza i wszystkiego się można po niej spodziewać.
2pkt-HOUSE-wiadomo dla czego
1pkt-Cuddy-Bo Amber nie lubię.
3 pkt House (bo to po prostu House ;))
2 pkt Cuddy (bo czasem potrafi nieźle dokopać House'owi :D)
1 pkt Trzynastka (Amber nie lubię ;/)
Finał Tuż, tuż...
Dziś poznamy pierwszych dwóch finalistów. W niedzielę poznamy trzeciego.
Cóż, House w tym tygodniu pokazał kto jest Bossem i zostawił daaaaaleko z tyłu resztę uczestników. Nikogo chyba nie dziwi pierwszy finalista:
1. House - 218pkt!!!
Kto Na drugim? Na pewno Kobieta i na pewno żyjąca kobieta. Tak, Cuddy zawziecie walczyła z młodsza koleżanką, i ostatecznie to pani dyrektor jest druga finalistką.
2. Cuddy - 163pkt
Trzynastka po raz pierwszy zagrozona. Niby nic strasznego, gdyby nie to, że staje naprzeciw najwiekszej szczęściary tej gry - AMBER!
3. Trzynastka - 148pkt
4. Amber - 105pkt
Różnica jest spora. Ale czy wystarczająca do pokonania Szczęściary? Czy może Królowa Wślizgu, ostatni raz wykona swój Wślizg życia. Wślizg do FINAŁU?!
WY MI POWIEDZCIE, SWOIMI LICZNYMI GŁOSAMI!!!
Bądzcie ostrozni - WYBIERACIE FINALISTKĘ!!!
See U Soon...