PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Weźcie pod uwage wszystkich członków zespołu (ze wszystkich sezonów) oczywiście razem z Cuddy i takie postacie jak np. Lucas. na ostatnim miejscu ma byc osoba którą najmniej lubicie.
Jak ktoś chce moze wymienić pacjenta ale nie wydaje mi się. Musicie zrobić 5 miejsc i najlepiej uzasadnić, ale to nie jest konieczne. Ja pierwsza
1) - Oczywiście House - którz inny ma takie dowcipy???
2) - Cuddy - zwłaszcza kiedy się przekomarza z Housem
3) - Wilson - jego aluzje i wogóle :D
4) - Kurtner (mogłam to źle napisać) - po prostu go lubie i tyle.
5) - Cameron - NIECIERPIE JEJ!!! Jest taka wredna w stosunku do Cheasa (np. wczorajszy odcinek "Sypiamy ze sobą ale nie jesteśmy razem i nigdy nie będe z tobą!!!" Biedny chease przecież ja kocha!!!) i wogóle NIC o niej dobrego powiedzieć nie mogę

Foremana też zbytnio nie lubie bo jest taki sztywny - najfajniejszy był na wieczorze kawalerskim i Cheasa!

ocenił(a) serial na 10

Już nie bądź taką maniaczką :D
wszyscy w serialu odgrywają dla mnie super role. Greg House, Wilson, Cameron, Foreman, Chase, Cuddy na pierwszym miejscu.

Cameron ona nie jest wredna, może ty tak to widzisz bo jesteś babką. Gdyby Chase nie puknął jej w 2 sezonie kiedy była naćpana to może by było inaczej.

House: " Tylko duren nie puknął by naćpanej koleżanki" :O

SEE YOU :}

ocenił(a) serial na 8
kamil_morawski1

Nie jesteś żadną maniaczką, bo nawet nie umiesz poprawie napisać nazwisk postaci ^^
No i nie jesteś obiektywna w stosunku do Allison ;p

Ja osobiście uwielbiam wszystkich z ekipy, ale na przód wysuwa się Oliwia Wilde, czyli popularna Trzynastka ; )

użytkownik usunięty

To nie jest temat do takich wypowiedzi, więc zainteresujcie się PRAWDZIWYM tematem