Co on robi w top 10? Rozumiem że to zasługa JEDNEJ świetnej roli w Housie. Jesteście
bardzo subiektywni. Gdyby nie ten serial to WIĘKSZOŚĆ ( nie mówię że wszyscy !!! )
z Was nie miałaby pojęcia kim on jest.
Śmieszy mnie też fakt, że Hugh jest w rankingu przed takimi aktorami jak
Brando, Daniel Day-Lewis,Jack Lemmon( świetni aktorzy)- którzy mieli 2 OSCARY. Jedna
dobra rola nie sprawi że pobiegnę cała rozanielona by dać mu 10 !!! Daję 5, bo marne filmy i
jeden fajny serial na tyle zasługują.
Ja mu dałam mocne 8, bo to świetny aktor. W serialu mógł rozwinąć skrzydła i pokazać swój talent aktorski.
zgadzam sie z rozważna i romantyczną. moze filmy nie są wspaniałe, bo to głównie filmy brytyjskie, a nie amerykanskie, a brytyjczycy są specyficzni, ale jego gra aktorska jest na prawdę świetna. umie zagrac przygłupa, genialnego aspołecznego doktora, czy troskliwego męża i ojca. są ludzie, którzy ciągle grają policjantów, wredne świnie, czy miłe osoby, a hugh umie się odnaleźć w każdej roli.
gdyby był amerykaninem, a nie brytyjczykiem za pewne byłby wcześniej lepiej znany na świecie. a w wielkiej brytani ludzie go uwielbiają, za filmy, skecze itd,
tak samo jak Radcliffa jako Pottera ;p A co do Hugha (hehe fajne imie , dobre dla orka w jakims fantasy) to tak ze uwazam go za swietnego aktora, chociaz ogladalem z nim tylko stewarda malutkiego i Street kingz ..noi oczywiscie wszystkei sezony Housa ;p to moge powiediec ze za ten serial zasluguje by byc w pierwszej 10 ;) malo takich aktorow jest - serialowych.
Ale deprymujące jest to, że jest wyżej od Brando czy Day-Lewisa. Ci aktorzy to zupełnie inna liga- wyższy poziom.
dla hugh może wcześniej miał słabe roli, nie wiem, bo nie widziałam ich, ale potem udowodnił swój talent..