PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498231
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Moja noga

ocenił(a) serial na 9

Zrobiłem sobie maraton w ok. twa tygodnie obejrzałem sześć sezonów. Pod koniec ostatniego sezonu zaczęła mnie noga boleć w kolanie. Po wizycie u lekarza, doktor przepisał mi lekarstwa na nogę. Na szczęście SUPLEMENT DIETY (a nie WIKODIN) na odbudowanie chrząstki.

piotr.dombrowski

Jeśli miałbym podpisać się imieniem i nazwiskiem nie pisałbym takich durnych rzeczy człowieku, ogarnij się.
Musiałem aż konto założyć żeby powiedzieć ze jesteś pacanem.
Po co takie rzeczy piszesz? Wyjaśnij mi to proszę bo ciekawy jestem co Tobą kierowało.
BTW Po 6 sezonach powinieneś sam wystawić sobie diagnozę i zacząć się leczyć lol

użytkownik usunięty
piotr.dombrowski

A już się bałeś, że przepisze Ci Vicodin?

Vicodin jest opioidowym lekiem przeciwbólowym w swoim działaniu zbliżonym do morfiny. Nie jest lekarstwem "na nogę", tylko na silny ból różnego rodzaju, na które ogólnie dostępne środki przeciwbólowe nie działają. Nie leczy choroby, tylko uśmierza ból i może uzależniać. Musiałoby by Cię boleć jak ch****a, żeby przepisano Ci ten lek.

ocenił(a) serial na 10

Nawet żeby go bolało jak ch****a to by mu nie przepisali bo Vicodinu nie ma w Polsce. Chyba że o czymś nie wiem

ocenił(a) serial na 10
Joker_27

Jego chyba głowa boli. To prowokacja. Dajmy sobie z nim spokój.

Nic dziwnego, że taki idiota nie lubi House'a , to nie jego poziom.

użytkownik usunięty
Joker_27

Tak, z tego, co wiem, to oficjalnie w Polsce Vicodinu nie można dostać.

użytkownik usunięty
piotr.dombrowski

Racja wiadmo że nie ma i nie bedzie Vicodinu w Polsce jakby go bloało jak mocno co kolwiek to lekarz by co innego napewno przypisał lepszego mniej aby się uzależnić i rację masz nasz kolo Kamil moraski hehe.