PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498231
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Która postać, oprócz House'a, w serialu wydaje Wam się najciekawsza? Kogo najbardziej lubicie, a kogo nie? Dla mnie najbardziej interesującą osobą jest Hudley ("13-stka"), nie przypadł mi za bardzo do gustu Wilson.

ocenił(a) serial na 10

Jak można lubić 13 i nie lubić Wilsona ? Wilson, Cameron i Taub najlepsze postacie poza Housem

użytkownik usunięty
Joker_27

Nie powiedziałabym, że go nie nie lubię. Wilson jest dla mnie najmniej ciekawą postacią. Najbardziej go ceniłam, gdy był związany z Amber (kto by takiego faceta w takiej sytuacji nie podziwiał). Z drugiej strony jest najbardziej zdominowanym przez House'a bohaterem.
Hudley jest dla mnie najciekawszą postacią ze względu na jej sytuację (głównie zdrowotną) i to jak sobie w niej radzi,mimo że nie wszystkie jej decyzje i postępowanie uznaję za w pełni właściwe.

ocenił(a) serial na 10

Kutner. Bo ma ciekawą przeszłość, jest jedną z nabardziej tajemniczych osób w serialu.
Zresztą, uważam, że w żadnym serialu nie ma tylu ciekawych postaci, co w Housie.

ocenił(a) serial na 10

Według mnie, najciekawszą postacią w moim ulubiony serialu jest dr Remy (Thirteen) Hadley ;) Ma interesujący charakter, a do tego jest piękna ;]

rolpestlipno

Najciekawsza dla mnie postać to ,,13".Pasuje do tego serialu,a jej choroba i sposób życia są bardzo interesujące. Oprócz tego jest piękna i wygląda naturalnie. To idealna postać B)

ocenił(a) serial na 10
olivia_wilde

Dla mnie najciekawszą postacią był Kutner.Szkoda że zginął.Mogli chociaż zrobić jakiś wypadek samochodowy jak nie chciał grać.Nie miał żadnych problemów i nagle...zgon.Oprócz niego to chyba Taub,Foreman,Wilson i Chase

luki94

Zdecydowanie Wilson. Jest tak pozytywną postacią, że nie wiem jak można go nie lubić. Podobnie Kutner.

szuszu_3

Ja tam kocham wszystkich.... No dobra, oprócz House'a najbardziej lubie Cuddy, Chase'a i Wilsona.A jeśli już miałabym wybrac osobę najmniej przeze mnie lubianą byłaby to Trzynastka. :))

ocenił(a) serial na 9

dr Kutner, dr Cameron i dr Hadley...

ocenił(a) serial na 9
eliza007

13!! -zdecydowanie! po odejściu Cameron (która była niezwykle irytująca) trochę ciekawiej wypada teraz Chase. Najnudniejszy jest Foreman!

użytkownik usunięty

Po tych kilku miesiącach oglądania House'a muszę przyznać, że bardziej polubiłam Wilsona. Jako przeciwieństwo i przyjaciel House'a sprawdza się bardzo dobrze. Jeśli chodzi o Hadley, to nie zmieniłam zdania - według mnie, to obok House'a jest najbardziej interesującą postacią w serialu. Nie do końca podoba mi się jej związek z Foremanem, który jest może trochę nudziarzem, ale przede wszystkim jest najbardziej irytujący z nich wszystkich. Nie przepadam też za Cameron. Nie denerwuje mnie może tak bardzo jak Foreman, ale za to wydaje się bardzo naiwna (cóż, widocznie taka postać tez musi być w serialu).

użytkownik usunięty

Coż, uwielbiam Cuddy, ale tylko wtedy kiedy się kłóci z Housem - a jeśli jej nie liczyć to 13. Poczekamy jaka będzie ta nowa lekarka w 7 serii - podobno (czytalam w gazecie) ma dać wszystkim nieźle popalić!

ocenił(a) serial na 10

Tak, dla mnie też Cuddy;p Ale tylko jeśli z House'm;p A tak to Trzynastka:)

phoebe241995

1. Cuddy
2. Amber Volakis
3. Dr. Kutner
4.Wilson
5. Chase
...I to by było na tyle :)