PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498164
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Żalosny film z płytkimi tekstami i masą błędów lekarskich. Żenada dla studenta medycyny podczas oglądania.

ocenił(a) serial na 8
shigh87

Ten komentarz świadczy o twojej wiedzy, bo większość diagnoz pokrywa się z rzeczywistością, a jestem już sporo po studiach profesorskich. Do serialu podchodzę z lekkim przymrużeniem oka, bo niektóre diagnozy są co najmniej kontrowersyjne, a Ty jeśli oglądałeś ten serial bo chciałeś zdobyć wiedzę medyczną to mówię Ci idź i wsadź nos w książki

ocenił(a) serial na 10
locka

i po co zaniżasz tylko średnią serialu? Płytkie teksty? Płytkie to jest jezioro w którym pływasz. Współczucia

locka

Możesz mi odpowiedzieć co to są studia profesorskie?

ocenił(a) serial na 4
bemol33

hahaha. Rowniez przylaczam sie do pytania?

użytkownik usunięty
locka

"Pan Profesor" się nie popisał, bo serial z prawdziwą medycyną ma wspólnego tyle, że akcja dzieje się w szpitalu, a bohaterowie są lekarzami. Połowa medycznego żargonu to bzdura, podobnie jak leczenie przypadków. Nie jest to tajemnica i nawet twórcy się do tego przyznają, po prostu serial medyczny w którym wszystko jest tak jak w prawdziwym życiu nie miałby racji bytu z powodu nudy.

@shigh87:
Rzecz w tym, że to serial rozrywkowy, a nie naukowy i jeśli student medycyny szuka w takich obrazach naukowych faktów to bardzo kiepski z niego student. No chyba, że chce połechtać sobie ego, ale żeby odkryć błędy nie trzeba być od razu studentem medycyny.
Reasumując - podniecasz się odkryciem czegoś co może odkryć każdy, nawet bez żadnego wykształcenia. Zaprawdę imponujesz wiedzą ;)

użytkownik usunięty
shigh87

Niestety, to nie jest serial dokumentalny.

ocenił(a) serial na 10
shigh87

Ty gościu jesteś bardziej płytki niż myślisz. Dostałeś kilka piątek w szkole, i uważasz się od razu za najmądrzejszego .!?
Hej, chyba pomyliłeś fora. Jeden niewykształcony ____ nie powinien zaniżać średniej serialu . Idź się poucz, może lepiej zrozumiesz scenariusz.

shigh87

Co do poziomu serialu nie będę się wypowiadał, bo obejrzałem tylko pare odcinków i mi po prostu nie podszedł. Ale z błędami lekarskimi ma facet racje, widziałem gdzieś nawet wywiad z twórcami serialu, w którym sami mówili, że do większość diagnoz nie można tak naprawdę dojść w sposób przedstawiony w serialu.

ocenił(a) serial na 10
tomskc

trzeba sie nauczyc oddzielac swiat telewizji od zycia codziennego. widze,ze co niektorzy maja z tym problem

bartniczka

10/10

ocenił(a) serial na 8
bemol33

1/10

ocenił(a) serial na 10
Flaker

10/10 :)

użytkownik usunięty
Futrzak

8/10, kto następny?

ocenił(a) serial na 10

10/10

ocenił(a) serial na 10
shigh87

10/10

ocenił(a) serial na 10
shigh87

20/10!

ocenił(a) serial na 1
shigh87

1/10 gówniany serial

ocenił(a) serial na 10
hardluck

Jakieś argumenty .!?
Bo jak nie, to sam jesteś taki, jakim nazwałeś ten serial..

użytkownik usunięty
Skiti4

Przecież sam argumentów nie stosujesz podczas zachwytów nad Housem, więc czego od innych oczekujesz?

shigh87

Troll i tyle.
Serial jest kapitalny lecz im dłużej się go ogląda tym bardziej robi się monotonny i przewidywalny :)) Pozdrawiam fanów :)

shigh87

Żenada dla studenta medycyny czytającego komentarze studenta medycyny.
Co tak sztywno? To już rozluźnić się nie umiesz?
Dla mnie wyszukiwanie błędów to zabawa i dodatkowa przyjemność - ćwiczenie mózgu i sortowanie wiedzy.