Kto uważa, że dr. House jest sexy? ;-) Przy pierwszym odcinku jakoś mi to nie przyszło do głowy ale jestem na etapie drugiej serii i nagle z odcinka na odcinek dr. House wydał mi się niesamowicie seksowny. Facet ma grubo po 40-stce i utyka na jedną nogę :-) a mimo to dawno żaden bohater nie wydał mi się tak pociągający. Może to jego intelekt, może mimika albo wszystko naraz (z utykaniem włącznie).
Ja fote widzałam :D:D Ale nie wiem czy moge podac linka ;P no nie wiem, nie wiem ^^
Ale ja wiem. Dawaj :D
Pozatym chyba stracilam troche szacunku do House´a. Jestem dopiero przy 2 sezonie (i taka schiza), nie spodziewalam sie ze przespi sie ze Stacy po tym jak ona wyszla za maz (zdzira, zdradza meza)... W ilu sezonach tak wogole ona gra...?
http://www.houseisright.com/2005/12/19/hugh-laurie-naked/
Oto jest zdjecie :P
haha booskie ;D myślę,że robiłabym to samo co pan na 2 zdjęciu- tylko wyraz twarzy mialabym inny ;p
megaseksowny jest Hugh Louri a ta jego mina jest the best jak ukradkiem przemyka nagiusieńki na ulicy- świetne
Sezon 2 odcinek 11 (czekam na 25 bo w tym zostanie postrzelony i znow zobacze jego nogi). Zal mi tylek sciskal jak widzialam go na wyrku ze Stacy :/
Moglby poracowac nad torsem :) Ale nogi ma swietne, mina jeszcze lepsza XD I taki jedrny tyleczek!!
oh jakaż to słodka patologia :D
mm..są tacy mężczyźni, ah nieliczni, którzy choćby nie wiem jak wyglądali są pociągający i już..
ta jego bezczelność, arogancja.. , bardzo pociagajace , bardzo :)
ja bym go zjada i nawet resztek nie wypluła :P
Ma coś w sobie, ale tylko jako postać, bo bez zarostu i krotko scietych włosów wygląda koszmarnie.
Obejrzalam pare galerii z filmow w jakich gral i House to chyba dotychczas jego najlepsza rola :/ W Stuart Malutki gral przylizanego tatusia w sweterku :D Szkoda ze nie zrobil lepszej kariery...
A ja gop i tak kocham, co by nie zrobil to bedzie zajebiste:D Ale on jest podobno bardzo znany w stanach jako komik czy cos:P
A z tego faceta na drugiej focie tez sie niezle smialam :D
Wpadki z planu House´a :D http://www.joemonster.org/filmy/12083/Dr_House_wpadki_na_planie_serialu
Jeju :-) świetny jest ten filmik z wpadkami :D Widać, że Hugh Laurie jest równie zabawnym facetem w rzeczywistości jak na ekranie. No i na pewno jest sympatyczniejszy niż jego bohater. Naprawdę mało prawdopodobne, żeby ktoś w rzeczywistości był równie opryskliwy i chamski jak dr House ;D
Ja jestems i wszyscy mi to wytykają:P A ja chyba go za to lubie ze jest taki, ale stanowczo za zadko sie usmiecha w tym serialu bo usmiech ma nieziemski!!!!!
ja własnie lubie jak sie usmiecha:) mowi cos smiesznego z prawie kamienna twarzą, a ja sie pokładam ze śmiechu :D jak dla mnie, moze sie nie uśmiechać, byleby tylko nie zasłaniał oczu!
Hehehe:D Ja tez zawsze sie smieje z tych jego tekstów:D Ej a jego oczy są bajeczne tylko ze on podobno soczewki ma, niech ktos mi powie ze to nie prawda!!!! :D
Myśle,że to prawda. Jego oczy są trochę nienaturalnie niebieskie...myślę,że to był taki chwyt marketingowy:) Jaka dziewczyna czy kobieta nie zwróci uwagi na takie oczy?;]
Dr House - wpadki na planie serialu są naprawdę super. :D Kto z was nie uważa ,że on ma świetny głos ?
Ej ej on ma glos zajebisty! On ma kurde wszywstko zajebiste:D Czuje z nie bd miala męża bo bd wczystkich porownywac do Hugh'a :D
jego głos...mmm<3
hahaha a Twój text o męzu mnie powalił :D
ale wiesz, póki co fantazje seksualne nie są karalne :D
Zgadzam się z wami co do głosu Hugha;) Ma to coś. To dziwne bo ja zwracam dużą uwagę na barwe głosu aktorów i to jest jedna z przyczyn dla której zaczynam ich lubić :))Oczywiście głównym powodem są umiejętności aktorskie a te Hugh niewątpliwie posiada.:P
Ale mimo wszystko kobieta jako odbiorca zwraca uwagę również na inne walory... ;D
P.S. Myślałam,że tylko mnie House pociąga a widze tutaj spore grono jego wielbicielek( w sumie niewiem czy fikcyjnego doktora czy Hugha :D)
Hehehe:D No tak, karalne nie są:P:P:P
Ja House'a lubie ale prawidziwy Hugh jest fajniejszy na pewno :P:P:P Widze to w tych wszystkich filmikach ze zajebiscie zabawny z niego facet :P
Ja tez wlasnie tak zwracam uwage na glos, bo to chyba jakos tak oddaje charakter troche;)
Dokładnie a w jego głosie kryje się coś co przyciąga ludzi...hm... a szczególnie dziewczyny :D:D
Ktoś jest dalej niż na początku trzeciego sezonu? Trochę poza tematem ale możecie powiedzieć mi kiedy ten upierdliwy policjant, który się uwziął na Housa zniknie? Bo mnie wkurza jak nie wiem co.
No ja jestem na początku pierwszego więc przykro mi ale nie pomogę:)
Świeżak ze mnie;)
Dzis wlasnie skonczylam 2 sezon, brakuje mi pierwszego odcinka trzeciego sezonu, tego jak House leczy sie jeszcze z rany postrzalowej. Hmm, ma ktos na kompie??
Od tego rozmyslania o doktorku wpadam w stany depresyjne :) Aaach... dlaczego on nie jest prawdziwy??
No ba, oczywiście, że House jest sexy, nie mam co do tego żadnych wątpliwości. W ogóle zauważyłam, że z wiekiem Hugh jest coraz przystojniejszy, aż strach pomyśleć co to będzie za parę sezonów.
I żadna tam patologia, toż to w pełni normalne (ciii, tak to sobie tłumaczę :P)
Ahaa, no i dzięki za fotę, oczywiście zapisałam już na kompie w odpowiednim folderze :DDD
Proszę:)
http://www.sendspace.pl/file/ZQAjGQP4/
I napisy:
http://www.sendspace.pl/file/efuU7oab/
P.S.Sorry,że nie na rapidshare ale strasznie wolno się przysyłało...Miłego oglądania;)
Wiesz nie ja to ściągam więc nie bardzo mogę ci powqiedzieć...wiem tylko,że część odcinków jest zgrane z tv. Ale jest troche stron z których będę uzupełniać bo brakuje mi trochę odcinków. Jak coś fajnego znajdę to ci podam link:)
o to fajnie;) Bo ja chcialam sciagac cale sezony z torrentow, ale one zajmuja po 5 BG a ja tyle miejsca na dysku nie mam;P
Na szczęście obczaiłam kilka stron z których można ściągać pojedyncze odcinki bo mam ten sam problem ale jeszcze ich nie wypróbowałam;)Zaraz spróbuje znaleźć jakąś dobra stronę;]
Sorry za błędy stylistyczne...matko jak ja pisze ostatnio te ferie mi nie służa chyba :P:P