PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 497 tys. ocen
8,2 10 1 497206
7,6 45 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Objaw patologii ? ;-)

użytkownik usunięty

Kto uważa, że dr. House jest sexy? ;-) Przy pierwszym odcinku jakoś mi to nie przyszło do głowy ale jestem na etapie drugiej serii i nagle z odcinka na odcinek dr. House wydał mi się niesamowicie seksowny. Facet ma grubo po 40-stce i utyka na jedną nogę :-) a mimo to dawno żaden bohater nie wydał mi się tak pociągający. Może to jego intelekt, może mimika albo wszystko naraz (z utykaniem włącznie).

nina5121

nie ma takich słów co to by go opisały ;d;d; ;*
po prosu nie ma takiego drugiego !!! <3. ;*

ocenił(a) serial na 9

zapewne to - inteligencja,pewnosc siebie,sarkastyczne poczucie humoru. Jesli ktos lubi te cechy u innych (siebie?;)) to i polubi Housa :) Ja lubie i uwazam ze jest seksy

Baby_Firefly

Czy ktoś uważa inaczej? :d on jest po prostu idealny!

Baby_Firefly

ktoś tak nie uważa? on jest idealny!! :**

ocenił(a) serial na 10

House jest niczego sobie (jak na jego wiek) ale najlepszy w nim jest jego charakterek
te jego docinki...
po prostu super
(a tak na marginesie chyba każdy starszy facet, który ma siwe włosy jest przystojny - mają to coś)

ocenił(a) serial na 10
luna_et_fulgor

ahhhh wlasnie ten jego sarkazm... szkoda, ze to tylko wykreowana postac, a prywatnie Hugh Laurie jest swietnym czlowiekiem, dowcipnym, ogladalam filmy na youtube jak byl w tam jakims amerykanskim show :) polecam ;]
a siwi faceci sa sexy ;]

ocenił(a) serial na 10

W zupełności się zgadzam. Jest wspaniały!

zgadzam sie;) wyjelyscie mi to z ust. :):):) super:)

Bela09

co do siwych facetów nie wiem, wiem tylko że house ;d;d

Kolorowa412

kręcą Was siwi?:)
zajrzyjcie tutaj:

http://www.unity-models.com/galleries/men/showImg.php?verz=JoeKloenne&bild=Joe00 5.jpg&index=8

zajebisty!

ocenił(a) serial na 10
fragola

weszlam na te stronke :D dobre mrrrrr :D

ocenił(a) serial na 8

Charakterek House'a jest super. Chciałbym pod nim pracować, było by super :d. A co do jego wyglądu, niekiedy jak sie ubierze to wygląda super np. kiedyś miał czarne okulary, czerwona koszulkę, marynarkę, i dżinsy. I wyglądaj super. To chyba był odcinek zaraz po tym w którym, miał ta jazdę próbna motorem, chyba coś koło 3 odc. 2 serii.

ocenił(a) serial na 10
kaczor54

no SUPERRRRRRRR... (synonimy: fantastycznie, ekstra, fajnie, kapitalnie, rewelacyjnie, swietnie, wspaniale, nadzwyczajnie...., warto czasmi zajrzec do slownika, gdy juz ma sie tak ubogie slownictwo, albo przeczytac choc jedna ksiazke oprocz elemantarza...)

ANALFABETYZM WON!

100krotka

nie lubisz elementarza ;( XDe
<wyśmiewacz> a dla Hosa czasem do słownika można zajzeć xD ;d

ocenił(a) serial na 9
Kolorowa412

Tak! Zgadzam się co do tego, że House to najseksowniejszy kulawy drań. Toż to czysty sex on three legs ;)) fenomenalny facet

ocenił(a) serial na 10

aj, mi też się on podoba...heh, całe szczęście że i innym też bo już mysłałam że ja jestem jakaś dziwna. =)

Bonita

też tak na początku myślałam ;d
a jednak sama nie jestem
i jakim cudem on to robi?. ;d;d

Kolorowa412

też tak sądzę ;P kocham ten serial, a sam dr Haus.. ahhh pociągający, trzeba mu przyznać ;)) i uwielbiam jego poczucie humoru =D

Blandyyna

spoko spoko tylko House ;d;d #333

:*