PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 497992
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Przeczytałem ostatnio,że TVP ma zamiar wyprodukować polską wersję dr House'a. Czy coś więcej o tym wiecie? Co o tym myślicie? Jakich aktorów widzielibyście w obsadzie? Zapraszam do dyskusji!

tritter

"Przeczytałem ostatnio,że TVP ma zamiar wyprodukować polską wersję dr House'a. Czy coś więcej o tym wiecie? Co o tym myślicie? Jakich aktorów widzielibyście w obsadzie? Zapraszam do dyskusji!"

rysio z klanu w roli house'a :)

ocenił(a) serial na 10
jagoo

jagoo :P właśnie czuję się jak idiotka, bo brechtam o monitora ;p

ocenił(a) serial na 10
pinkhood

Żadnego!
Polskie wersje seriali zawsze były, zawsze są i zawsze będą gorsze od oryginału.
Polacy nie potrafią wymyślić nic nowego i dlatego ciągle zrzynają z zagranicznych.

ocenił(a) serial na 10
ania0991

to nie kwestia fabuły nawet, ale samego bohatera. Hugh to Hugh i nikt go nie podrobi przecież. A u nas standardowo pewnie Małaszyński byłby:D Haahahaha bo nie widzę żadnego aktora na rolę House'a. I jak się będzie nazywał ciekawe. "Dr Dom" ;D "Idź do Domu on powie, że Janusz nie ma racji" :D

Redgard

Małaszyński by się nadawał:) Chociaż również jestem tego zdania, że nie znajdą drugiego tak dobrego Dr House'a. Z drugiej strony jestem ciekawa jaki wynik przyniesie ta polska wersja:) Trzymam kciuki za naszych, i pozdrawiam wszystkich:)

ocenił(a) serial na 9
tritter

Ja ostatnio przeczytałam w Echu Dnia że TVP ma zamiar nakręcić polską wersję Dr House i uważam że to jest jednak zły pomysł. Co do giermków House'a to by się jacyś aktorzy znaleźli ale co do głównego bohatera to nie ma takiego. w ogóle sądzę że ten serial jest nie do podrobienia:)bo jakoś sobie nie wyobrażam polskiej obsady. a co do innych seriali ściągniętych z zagranicy to tylko Niania dobrze wyszła:)

ocenił(a) serial na 10
pijany_zajac

serial jest nie do zastąpienia.
drugiego housa na pewno by nie znaleźli.