PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

http://www.youtube.com/watch?v=YdTicz9hLus

Już jest! Co o tym sądzicie? Ciekawe co przeskrobała. Bardzo się cieszę, że w końcu wraca do serialu. Już nie mogę się doczekać następnego odcinka.

ocenił(a) serial na 10
ilonaaa_93

lubię Remy, ciekawa postać dodająca serialowi pewnego smaku ;)
Również jestem ciekawy za co siedziała, niestety odcinek dopiero za ponad 3 tygodnie. Znów przerwa, to już jest wkurzające!

ocenił(a) serial na 7
kamil_morawski1

Jesteś pewien ze dopiero 3 tygodnie? Ja pierd*oolee!

użytkownik usunięty
ilonaaa_93

Właśnie ciekawe uwielbiam tą aktorkę i jej postać 13 jestem zaskoczony że House będzie jej pomagał widać że ją lubi i po nią pojechał do wiezienia no to fajnie ciekawe co będzie dalej .

ocenił(a) serial na 10

To się wyjaśnia dlaczego wtedy się zbytnio nie przejmował jej odejściem, może wiedział od początku.

ocenił(a) serial na 8

Tak, kiedy zrezygnowała w 6 sezonie House ją odwiedzał i w pewnym sensie namawiał na powrót. Z Cameron było podobnie.
A teraz nic, jakby go to wogóle nie obeszło. Na pewno wiedział o wszystkim od początku, dlatego pojechał po nią kiedy wychodziła z więzienia.

użytkownik usunięty
ilonaaa_93

myslalem ze sie bd cieszyl jak wroci 13 a sie nawet przyzwyczailem do Masters , chociaz na poczatku wku*wiala to pozniej nie bylo zle, a jak teraz wroci 13 to kilka odcinkow sie bedzie krecilo glownie wokol niej co mi sie raczej nie podoba

użytkownik usunięty

Zapowiada się dobry 18 odc po trochę slabszym 17 odc

Masters się rozkręca ale i tak wolę 13 :D i dobrze, że wraca ciekawe co to się z nią tam podziało jak jej nie było etc etc