http://www.youtube.com/watch?v=YdTicz9hLus
Już jest! Co o tym sądzicie? Ciekawe co przeskrobała. Bardzo się cieszę, że w końcu wraca do serialu. Już nie mogę się doczekać następnego odcinka.
lubię Remy, ciekawa postać dodająca serialowi pewnego smaku ;)
Również jestem ciekawy za co siedziała, niestety odcinek dopiero za ponad 3 tygodnie. Znów przerwa, to już jest wkurzające!
Właśnie ciekawe uwielbiam tą aktorkę i jej postać 13 jestem zaskoczony że House będzie jej pomagał widać że ją lubi i po nią pojechał do wiezienia no to fajnie ciekawe co będzie dalej .
To się wyjaśnia dlaczego wtedy się zbytnio nie przejmował jej odejściem, może wiedział od początku.
Tak, kiedy zrezygnowała w 6 sezonie House ją odwiedzał i w pewnym sensie namawiał na powrót. Z Cameron było podobnie.
A teraz nic, jakby go to wogóle nie obeszło. Na pewno wiedział o wszystkim od początku, dlatego pojechał po nią kiedy wychodziła z więzienia.
myslalem ze sie bd cieszyl jak wroci 13 a sie nawet przyzwyczailem do Masters , chociaz na poczatku wku*wiala to pozniej nie bylo zle, a jak teraz wroci 13 to kilka odcinkow sie bedzie krecilo glownie wokol niej co mi sie raczej nie podoba