PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498136
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Wie ktoś może o co biega w przerwach jakie następuja w emisii odcinków 7 sezonu? o co tu chodzi? Raz to tydzień, raz trzy...... ki diabeł hę?

ocenił(a) serial na 8
alien_and_co

Widzę, że nie masz doświadczenia w oglądaniu na świeżo amerykańskich seriali :). Ja na początku tez byłam zdziwiona, ale USA to nie Polska, gdzie
M jak Mizeria emitują kilka razy w tygodniu przez cały sezon. Wszystkie seriale, które oglądam online, ukazują się nieregularnie (House, Desperate Housewives, Dexter... wyjątkiem jest Californication). Sezon zaczyna się w październiku, ale kończy się gdzieś tak w maju czy czerwcu i musi wystarczyć tych 22-24 epizodów. Przerwy są czasami dwutygodniowe, czasem dwumiesięczne, pojawiają się w okresie świątecznym w USA, a czasami bez przyczyny. Z tego, co ostatnio czytałam tu na forum, w tym czasie puszczają w
USA mniej popularne serie w celu rozreklamowania ich.
Tak czy siak, przerwy są, były i będą. Trzeba się pogodzić albo poczekać do lata i obejrzeć sobie hurtem cały sezon.

ocenił(a) serial na 7
Dziubla

Dexter? Przecież w trakcie emisji każdego sezonu nie ma żadnych przerw. Odcinki pojawiają się regularnie co tydzień.

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

Racja. Mój błąd. Dawno nie było Dextera, leci regularnie więc szybko się kończy.

użytkownik usunięty
alien_and_co

Trzeba się przyzwyczaić do tego .

alien_and_co

To z troski o wasze zdrowie. Kiedyś w Japonii dzieci dostały drgawek od oglądania Pokemonów. Był to dopiero siedemnasty odcinek, a Doktor House gra na emocjach biednym dzieciom już przez siedem sezonów.

ocenił(a) serial na 10
Siber

Fakt, nie we wszytkich serialach są przerwy, ale w większości. Tak to sezon by się kończył po ok. 20 tygodniach