Wiem, że podobne pytanie było zadawne na tym forum już ze 20 razy, ale znowu chodzi mi o tę nogę House'a. Wiem, że był to zawał mięśnia wywołany zakrzepem (chyba). Jednak, czy ktoś z Was wiem może, co było powodem tego zakrzepu? Czy House miał wcześniej jakiś uraz (wypadek) lub może na coś chorował? Generalnie, u zdrowych ludzi zakrzepy raczej się nie wytwarzają.
Nie mam pojęcia, ale nie przypominam sobie, aby było kiedyś w serialu wspomniane coś na ten temat w którymś z odcinków serialu.
nie pamiętam w którym sezonie ale pamiętam, że w odcinku o tytule "3 historie " jest opisana cała ta historia z nogą Housa ^ ^
albo 3 albo 4 historie :P
A mi się zawsze wydawało że to Stacy go postrzeliła w nogę w czasie gry w paintball i wtedy dostał tego zawału. Jestem pewny że gdzieś o tym czytałem ale nie mam pojęcia gdzie
gdy Stacy strzeliła w hous'a to się poznali a jak miał zawał to byli małżeństwem wiec nie bardzo z tego powodu miał zakrzep
House i Stacy nigdy nie byli małżeństwem. Po prostu mieszkali razem przez 5 lat. Na paintballu się poznali - mecz prawnicy vs lekarze i nie ma to żadnego związku z nogą.
W serialu NIGDY nie było powiedziane, co spowodowało zawał mięśnia. Możemy przypuszczać, że stało się to podczas gry w golfa.
Three Stories - w tym odcinku jest opisana cała historia w związku z House'a nogą
House nie został postrzelony... Zawał mięśnia był spowodowany zakrzepem.
Nawiasem mówiąc fajnie wymyśliliście z tym postrzałem ;)
Pozdrawiam Kruchy :)
Czyli wracamy do punktu wyjścia:)
Dobrze, zakładam, że nie jest wyjaśnione, co mogło być przyczyną zakrzepu. W prawdziwym życiu, też nie zawsze wiadomo. Ale dzięki za odpowiedzi:)