Właśnie przeczytałem na onecie o pomyśle zrobienia polskiego doktora house... Jeżeli coś takiego powstanie to stracę wiarę w polskich filmowców...
podaje link piszczie co uważacie...
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,69516,1,1,322,fotonews.html
Spokojnie z tego co wyczytałem z tego artykułu wynika że jest to tylko zabawa onetu w temacie kto mógłby potencjalnie w polskim odpowiedniku house zagrać, bez jakichkolwiek poważnych planów w tym kierunku. Chodź swoją drogą było by ciekawie gdyby coś takiego powstało, oczywiście niema szans by choć zbliżyło się poziomem do house.
O Jezu!To by była kompletna porażka,jakieś dno!Czy Polska i ci cali filmowcy itp zawsze muszą kopiować jakieś seriale czy programy rozrywkowe?Nie maja swoich pomysłów?!!!Kurde co za dno!
;)
No dokładnie, Majki, Brzydule... Na dobre i na złe (ponoć pomysł niemiecki, ale nie jestem pewna) i cała ta reszta.
Jak dla mnie bomba, chętnie zobaczyłbym z ciekawości polski serial wzorowany na "Housie". Marek Kondrat i Danuta Stenka według mnie idealnie by pasowali do swoich ról. Niestety to była jak już ktoś wcześniej napisał tylko zabawa onetu, nic takiego się na planuje, a szkoda. Nie wiem o co chodzi z Waszym narzekaniem, jeśli coś nie pasuje to nie musicie oglądać jak coś heh. Jeśli ktoś ma coś stracić to tylko filmowcy.
pozdro
hm.. ta informacja pojawiła się już na tej stronie.. w prima aprilis, podał nawet ktoś całą obsadę..
nie przejmuję się kompletnie, jak Polska chce się kompromitować to proszę bardzo, kręćmy kolejny tasiemiec...
Nie jestem fanem tego serialu, ale sądzę, że polska produkcja odniosła by porażkę - a już w szczególności z tymi typami. Państwo z onetu kierowali się głównie typem urody - podobieństwami.
Jedyne z czym się mogę zgodzić, to to że Marek Konrad i Danuta Stenka by tam pasowali. (ew. Joasia Brodzi - ale to już trochę naciągane)