PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 498 tys. ocen
8,2 10 1 498231
7,6 48 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Właśnie przeczytałem na onecie o pomyśle zrobienia polskiego doktora house... Jeżeli coś takiego powstanie to stracę wiarę w polskich filmowców...
podaje link piszczie co uważacie...
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,69516,1,1,322,fotonews.html

ocenił(a) serial na 10

Spokojnie z tego co wyczytałem z tego artykułu wynika że jest to tylko zabawa onetu w temacie kto mógłby potencjalnie w polskim odpowiedniku house zagrać, bez jakichkolwiek poważnych planów w tym kierunku. Chodź swoją drogą było by ciekawie gdyby coś takiego powstało, oczywiście niema szans by choć zbliżyło się poziomem do house.

moim zdaniem byłaby to porażka... a z tymi ich propozycjami, to w większości się nie zgadzam...

asia0123

sądzę, że polska produkcja to byłaby klapa,

A ja jestem ciekawa jak by to wyglądało. Chociaż mam raczej złe przeczucia.

ocenił(a) serial na 10
cat_is_black

pffff polski Dr.House? DNO TOTALNE !! dobrze ze to tylko plotka :)

użytkownik usunięty
Tarquin2

Znowu się z wami zgadzam ;)

ocenił(a) serial na 9

O Jezu!To by była kompletna porażka,jakieś dno!Czy Polska i ci cali filmowcy itp zawsze muszą kopiować jakieś seriale czy programy rozrywkowe?Nie maja swoich pomysłów?!!!Kurde co za dno!
;)

ocenił(a) serial na 10
plistek43

No dokładnie, Majki, Brzydule... Na dobre i na złe (ponoć pomysł niemiecki, ale nie jestem pewna) i cała ta reszta.

juz widze Mroczka w roli Housa xD

dobrze, ze to zart

ocenił(a) serial na 10

jak nakręcą , to z pewnością bedzie klapa .. już sie boje

ocenił(a) serial na 10

Jak dla mnie bomba, chętnie zobaczyłbym z ciekawości polski serial wzorowany na "Housie". Marek Kondrat i Danuta Stenka według mnie idealnie by pasowali do swoich ról. Niestety to była jak już ktoś wcześniej napisał tylko zabawa onetu, nic takiego się na planuje, a szkoda. Nie wiem o co chodzi z Waszym narzekaniem, jeśli coś nie pasuje to nie musicie oglądać jak coś heh. Jeśli ktoś ma coś stracić to tylko filmowcy.
pozdro

mogli by tak dla zartu nakrecic kilka odcinków z roznymi postaciami... :)

ocenił(a) serial na 9
wiola545

hm.. ta informacja pojawiła się już na tej stronie.. w prima aprilis, podał nawet ktoś całą obsadę..
nie przejmuję się kompletnie, jak Polska chce się kompromitować to proszę bardzo, kręćmy kolejny tasiemiec...

ocenił(a) serial na 6

Nie jestem fanem tego serialu, ale sądzę, że polska produkcja odniosła by porażkę - a już w szczególności z tymi typami. Państwo z onetu kierowali się głównie typem urody - podobieństwami.
Jedyne z czym się mogę zgodzić, to to że Marek Konrad i Danuta Stenka by tam pasowali. (ew. Joasia Brodzi - ale to już trochę naciągane)

ocenił(a) serial na 10
rs94

Panna Brodzik wg mnie kompletnie się do tego nie nadaje (w ogóle cały ten pomysł jest porąbany), ale to tylko moje skromne zdanie i proszę was, drodzy jego przeciwnicy, nie zjedzcie mnie tutaj.