Uwaga! Gry nie wymyśliłam ja.
Zasady są proste. Ja daję jedno pytanie. Ktoś na nie odpowiada i zadaje następne pytanie... Przykład:
Arienne: Kto ma lepsze teksty - House czy Cuddy?
Użytkownik X: House. Kogo bardziej lubi House - Wilsona czy Cuddy?
Użytkownik Z: Wilsona. Kto się lepiej kłóci z Housem - Foreman czy Taub?
Użytkownik A: Foreman. Która opcja lepsza - Remy czy Trzynastka?
Itd.
No to ja zacznę...
Który zespół był lepszy?
Cameron, Chase, Foreman (zespół 1) czy Taub, Foreman, Kutner i Trzynastka (zespół 2)
zdecydowanie zespół 1 i bardziej wkurzająca jest Amber. ''Kogo wolicie :Chase czy Kutner?''
Cięzki wybór. Jednak wybieram Kutnera.
Moje pytanie:Kto jest lepszy Kutner czy Taub ?
5. Która dziwna, wymyślona przez mój mózg para jest ciekawsza (niekoniecznie muszą do siebie pasować, byleby było śmiesznie)
Taub & Trzynastka
Cameron & House
Mogę?;)
Ja bym chętnie zobaczyła razem Cameron & House
Kogo wolicie jako przyjaciół w pracy? Cuddy&House czy Wilson&House.Kto jest lepszym przyjacielem?
pląsawica Huntingtona - 13 ; d
Wilson&Cuddy czy House&Amber <- -.-
Amber jest pfe !
vicodin, bo nie boi się że straci swe umiejętności.
SPOILER!!: House+Cuddy to dobry pomysł, czy ich związek powinien się jak najszybciej rozpaść?
Ich związek powinien się jak najszybciej rozpaść ich związek nie powinien się nigdy zacząć
House i Wilson czy Taub i Foreman
Jeszcze więcej sezonów, oczywiscie ! :)
Ci co czytają wiadomosci to już wiedzą, ale:
Wolelibyscie, żeby Trzynastka została w 7 sezonie, czy żeby zastąpiła ją rudowłosa lekarka ???
Zgryźliwy ;) Na tym polega jego specyficzny urok :]
Co gorsze: House oddanym ojcem czy House jako szczęśliwy, stateczny mąż Cuddy? ;D
Gorsze to chyba szczęśliwy, stateczny mąż Cuddy xD. Z chęcią zobaczyłabym go jako ojca, cha, cha, cha.
Sądzę, że zdrowy nie byłby już taki irytujący, cyniczny, wredny, nieszczęśliwy i... genialny, czyli w gruncie rzeczy przestałby być Housem. ;]
Chyba wolę go chorego.
Kto fajniejszy: Cam czy Trzynastka? ;)
House & Cuddy. Jakoś bardziej do siebie pasują. ;] 13 mi natomiast do House'a w ogóle nie pasuje ;P
Mieszkanie House'a czy Trzynastki?
House'a. Fajne.
Wilson wiecznie samotny czy Wilson wieczny kobieciarz - czy, może trzecia opcja - Wilson szczęśliwym mężem na stałe (:D) ?
Choroba "13-stki"
Co gorsze: Rozstanie Cameron z Chase'em czy Trzynastki z Foreman'em ?