Uwaga! Gry nie wymyśliłam ja.
Zasady są proste. Ja daję jedno pytanie. Ktoś na nie odpowiada i zadaje następne pytanie... Przykład:
Arienne: Kto ma lepsze teksty - House czy Cuddy?
Użytkownik X: House. Kogo bardziej lubi House - Wilsona czy Cuddy?
Użytkownik Z: Wilsona. Kto się lepiej kłóci z Housem - Foreman czy Taub?
Użytkownik A: Foreman. Która opcja lepsza - Remy czy Trzynastka?
Itd.
No to ja zacznę...
Który zespół był lepszy?
Cameron, Chase, Foreman (zespół 1) czy Taub, Foreman, Kutner i Trzynastka (zespół 2)
Miałam zadać podobne pytanie xD I oczywiście wybieram gitarę! ;)
Który duet fajniejszy: Doktor House & "Doktor" Polerka czy Wilson & dziewczyna Rzucająca dragi była prostytutka, która chce iść na studia za kash Wilsona? ;D
Według mnie Tritter/House ;]
Co bardziej trzymało w napięciu:zniknięcie w szpitalu dziecka, czy napad i wzięcie zakładników przez niedoszłego pacjenta ;D
Wzięcie zakładników przez niedoszłego pacjenta;D
Który odcinek bardziej wstrząsający: "House's head" czy "Wilson's heart"?
Hm... Myślę, że jednak "Wilson's heart", bo popłakałam się, gdy Amber umarła xD
Które sezony fajniejsze/ ciekawsze: 1-3 czy 4-6? ;]
Dopóki nie było 4-6, sezony 1-3 wydawały mi się niezłe. Lecz teraz wybieram sezony 4-6 ;)
Lepsza imprezka: wieczór kawalerski Chase`a czy bal na którym byli House i Cuddy ;D
Bal, na którym byli House i Cuddy( jestem fanką Huddy-sorki;))
Co bardziej śmieszniejsze: Gdy House zrobił kawał Taubowi i Kutnerowi( to był 5 sezon, 10 odcinek, co Kutner założył internetową przychodnię) czy gdy Cuddy robiła psikusy House'owi( Zablokowana winda, kradzież laski)?
Wydaje mi się, że....Wilson i Sam...Bo house pewnie zaraz coś sknoci:)
który odcinek lepszy: 5x23(under my skin) czy 6x22(help me)?
4 mi się wydaje:)
Jakie zakonczenie byłoby lepsze:
House i Cuddy na zawsze razem(śmiech!) czy śmierć Trzynastki(choroba huntingtona)?
Chyba żadne ;] Z tegoż powodu, że nie wyobrażam sobie szczęśliwego zakończenia w Housie, a Remy bardzo lubię. A poza tym moim zdaniem śmierć 13 to lekka przesada, zważywszy na to, że 3 asystent Grega martwy to już rutyna ;]
Także nie wybieram ;P
A moje pytanie:
Co was bardziej irytuje w Cameron: nadopiekuńczość czy brak jakichkolwiek negatywnych cech ( bezpłciowość xD)?
Jak już to nadopiekuńczość, bo bezpłciowa to ona nie jest pod żadnym względem:)
Czy ze związku House'a z Cuddy narodzi się mały "Hausik" czy para się rozstanie?
Wątpię, że z tego związku miałby powstać mały Hausik;)
I też mi się nie wydaje że się rozstaną. Chociaż będą sie rozchodzić i schodzić wydaje mi się ze bedzie ich do sb ciągnąc...Więc nie wiem:):)
Jak Chase lepiej wyglądał: W dłuższych włosach czy teraz?;)
Teraz . House w związku z Cuddy , zostanie z nią i zmieni się , czy odejdzie i będzie sobą ? ( Czy potrafi się zmienić)
Zostanie.
Czy jeśli 7 sezon będzie sezonem ostatnim, to scenarzyści mogą uśmiercić House'a? Tak czy nie?
Myślę, że nie.
Czy Wilson będzie zazdrosny o związek House'a z Cuddy, czy nie?( W sensie, że zabrała mu przyjaciela)
Może troche, ale znając Wilsona to szybko mu przejdzie :)
Kogo mógłby leczyć zespół Housea: Cuddy czy Wilsona? (co wyszło by ciekawiej)
Hm... Ciekawe. ;] Chyba Cuddy, bo byłoby ciekawie pogrzebać w jej "brudach". Myślę, że jeśli chodzi o Wilsona, to House czułby dożą presję. W końcu to jedyny przyjaciel. :)
Gdyby nie lekarz, to... Hydraulik czy cyrkowiec? ;] ( Chodzi o House'a)
Wybieram opcję trzecią - naukowiec. Ma zbyt analityczny umysł i duży potencjał intelektualny żeby zostać hydraulikiem. Cyrkowiec, to nieporozumienie.
A może Lydia, a nie Cuddy czy Stacy?
Niee, Cuddy:) Jakoś ta Lydia za młoda:)
Wyobrażacie sobie House'a bardziej z laską , czy bez( Oczywiście chodzi mi o drewnianą laskę;p)
Według mnie totalne dno. Mi tam starczy oryginał i nie ma co go spolszczać ;)
Większy szok: nagłe wyzdrowienie 13, czy House jako oddany mąż i ojciec;D
house jako oddany mąż i ojciec xD
co śmieszniejsze: jak House udawał geja, czy House w psychiatryku jak rapował i jego pożegnanie (z tym tortem i wgl.) xD
A wiesz, że nie wiem... ;P Może małżeństwo... Ciekawie będzie ;]
House w psychiatryku czy jako lekarz w szpitalu?
Może z 13
Jeśli romans, to także i seks. A House to 50-latek, tak mniej więcej. Czy podoła pełnej temperamentu Cuddy po związku jednak z o wiele młodszym Lucasem? Tak czy nie?
Założyłem już ten temat. :/ http://www.filmweb.pl/serial/Dr+House-2004-130177/discussion/Gra.,1299948