PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=130177}

Dr House

House M.D.
2004 - 2012
8,2 499 tys. ocen
8,2 10 1 499421
7,6 50 krytyków
Dr House
powrót do forum serialu Dr House

Fenomen tego serialu zrozumiałem dopiero po obejrzeniu czterech sezonów. House zawsze uważałem za niezły serial, ale jakoś nie umiałem się w nim tak bezgranicznie zadłużyć jak robią to setki tysięcy ludzi. Ostatnio jednak wzięło mnie coś, by obejrzeć dalsze sezony. Jako że ostatnio zakończyłem oglądanie na 2 sezonie, teraz rozpocząłem swoją przygodę od sezonu trzeciego. W niespełna dwa tygodnie obejrzałem dwa sezony - sezon trzeci i czwarty - i muszę przyznać, ten serial to mistrzostwo. O ile dwa pierwsze sezony jak dla mnie były trochę zbyt oklepane z powodu tej samej fabuły w każdym odcinku, tak w kolejnych sezonach zaczęło się to zmieniać i moim zdaniem serial zyskał - zyskał unikalność, zyskał to, że jestem ciekawy dalszych losów i kolejnych przypadków.

kickofbg

Ja miałąm kiedys tak, że jak tylko widziałam , że leci House w Tv to wolałam zmienić stację. Bałam się serialowych operacji, ogladania przebiegu chorób itp. Teraz oglądam każdy odcinek :P Czasami do serialu trzeba sie przekonać aby go polubić czasami lubi sie od razu.

użytkownik usunięty
kickofbg

Mnie też 1 i 2 nie pociągały za bardzo. Jak obejrzałam w TV parę odcinków 5, to mnie tak wciągneło że przez jakiś czas bez przerwy oglądałam 3,4 i 5 z wielką pasją!

ocenił(a) serial na 10

1,2,3 sezon najlepsze. Szczerze mówiąc House leci od 2004 roku,a jak tam na prawdę obejrzałem wszystkie sezony w tym roku. Słyszałem o House'ie wcześniej, ale nie miałem okazji go zobaczyć.. Teraz mogę powiedzieć, że HOUSE JEST zajebisty.