w historii kina wszystko jest w nim fenomenalne dziwe sie ze do tej pory nie dostal oskara
przede wsyzstkim super aktorstwo
kurcze... to jedyny serial jaki oglądam. Ale brawa nie tylko dla samych aktorów ale też dla ludzi zajmujących się pisaniem dialogów!
Od kiedy to serial dostaje Oscara. Jak dla mnie Dr House jest rzeczywiście rewelacyjny, ale na pewno nie najlepszy. Według mnie na miano najlepszego serialu w historii kina to mogą zasługiwać takie dzieła jak: Rodzina Soprano, The Wire czy Kompania Braci. U House'a spadek formy zaczął się dziać w 6 sezonie. Mam tylko nadzieję że 7 seria będzie ostatnia. Serial powinien odejść z klasą a nie robić z niego tasiemca.
Co ty gadasz Dr. House bije wszystko na glowe, bezdyskusyjnie najlepszy serial.
Sopranos, LOST, company of brothers, mad men, ewentualnie simpsonowie, the wire, star trek, battlestar galctica, twin peaks. House nie jest pod żadnym pozorem przełomowy. Proste? Jest fajny, możecie go lubić, kochać, ubóstwiać to nie oznacza że jest najlepszy, obejrzyjcie czasem co innego. (poniedziałek, jedynka, 21:20, pozdro dla rozumiejących :D ) A tak, na marginesie, Oscara dostają tylko filmy.
Na pierwszy rzut oka widać, że nie znasz się na kinie a twoje oceny tylko to potwierdzaja. Dałeś dziesięć "Zapowiedzi" czy "Fight Clubowi"
więc twoje zdanie jest raczej mało warte.
nikt normalny nie bedzie sie liczyl z osoba twierdzacam ze house to najlepszy serial jaki powstal. <beka>
Z twoim zdaniem też się nie będę liczył jak dałeś 10 dniowi świra, a 5 człowiekowi z blizną. Oceniaj najpierw siebie.
House wprowadził nową świeżość w seriale medyczne, był czymś zupełnie nowym, kompletnie innym od ulizanych doktorków z Ostrego dyżuru. Do tego to po nim nastąpił wylew seriali z niezwykle inteligentnymi i skomplikowanymi postaciami, czy też bohaterami którzy są jedyni i niepowtarzalni. A Lost ? Moda na seriale z wielką mnogością zagadek która zresztą zniknęła jeszcze podczas trwania serialu o czym świadczą The Event czy Flashforward. Lost to owszem fantastyczny serial przez pierwsze 3 sezony potem słabszy choć wciąż bardzo dobry ale jego wkład we współczesną telewizję jest moim zdaniem nieco przeceniany
Nie rozumiem jak możesz twierdzić, że to najlepszy serial z istniejących, skoro żadnych innych, uważanych za wybitne seriali nie widziałeś.