PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744108}
7,9 9,6 tys. ocen
7,9 10 1 9553
6,3 3 krytyków
Dragon Ball Super
powrót do forum serialu Dragon Ball Super

Chciałbym aby jedna z sag była poświęcona Gotenowi. Najlepiej na innej planecie (mieliśmy już tego namiastkę). Trochę granie na sentymencie, bo przecież Goten wygląda niemalże jak mały Songo. Ale przygoda pokazująca rozwój siły małego byłaby mocnym punktem serii.

Powrót silnego Gohana.Opuścił się i dostał anoreksji w DBS. A szkoda, bo jak dobrze pamiętamy z Zetki miał większy potencjał aniżeli sam Songo. Do tego mistyczna moc od dziadka Kaioshinów. W którymś z odcinków DBS wspomniał, że chciałby wrócić do treningów i nawet trenował z Piccolo. Mam nadzieję, że wróci do formy, ale nie na taki poziom aby wciąż dostawać oklep przed interwencją Songo.

Nową transformację - wiem, dostaliśmy już kilka, ale dla mnie dennych. I dlatego mam niedosyt. SSJ4 z GT to było coś. Zmiana koloru włosów i aury to droga na skróty. Marzy mi się znaczna zmiana postury, twarzy i długości włosów podobnie jak w świetnym SSJ3.

Sayańskie ogony - no właśnie, poucinane i pourywane. Chciałbym aby ten wątek znowu wrócił w jakiejkolwiek formie!

ocenił(a) serial na 7
nillvo

Ja chciałabym zobaczyć Piccolo w poważniejszym wydaniu, niż opiekunka do dzieci. Ktoś z takim intelektem, ktoś, kto jako pierwszy stawiał czoło Cellowi, Friezerowi, Garlicowi, czy nawet Goku, potomek samego Króla Demonów Piccolo Daimao został zepchnięty do poziomu niańki. To jest nie do wybaczenia.

Chciałabym jakiegoś nie wiem, osobnego nawet filler może być z Krillanem, Tenshinhanem, którzy pokażą, że nie są jeszcze spisani na straty jeśli chodzi o obronę planety.

Zgadzam się z fizycznymi przemianami towarzyszącymi transformacjom.

Za to nie chcę już widzieć, jak Trunks z przyszłości próbuje pocałować Mai z teraźniejszości, która pomimo wieku zbliżonego do Bulmy, została cofnięta do postaci dziecka. Pedofilii nie toleruję.

ocenił(a) serial na 7
nillvo

Co do Gohana, to on nigdy nie chciał być wojownikiem, nie chciał iść w ślady ojca. Był do tego zmuszany. Chciał być naukowcem i taką wybrał drogę po walkach z Buu. Więc najlepiej będzie zostawić go w spokoju. Ale fakt, o formę mógłby zadbać, nawet jeśli chce siedzieć na uczelniach. Ale lepiej mieć go na ławce rezerwowych.

ocenił(a) serial na 10
nillvo

Ja także bym chciał aby jedna z sag była gotenowi poświęcona .