Nie wiem jaki miało sens przekładanie najnowszych filmów na odcinki i dodanie tego jak się to wszystko zaczęło? Teraz kiedy fabuła dzieje się po filmach, można wręcz stwierdzić że od nich seria się zaczyna. Walka między dwoma wszechświatami, to coś interesującego, w przeciwieństwie do GT gdzie mieliśmy podróż po jakichś prymitywnych planetach
To tkwij sobie w tym przekonaniu że to konto jest moje . Green 5 myślał podobnie jak ty i nawet administracji zgłosił . A administracja nie zgodziła sie z tym podejrzeniem że to moje konto
i odnośnie twego pytania ; Nie .
Jak mam nie tkwić w tym przekonaniu, skoro nie potrafisz przedstawić solidnych dowodów, takich jak zrzut ekranu? Ja rozumiem, że to możesz nie być ty, bo czasem się zdarza, że dwie osoby się tak samo nazywają, ale jeżeli nawet, to podaj jakieś naprawdę solidne dowody.
ujawnianie prywatnych rozmów popada pod łamanie regulaminu portalu , więc twego oczekiwania NIE spełnię .
Niech ci będzie. W każdym razie nawet z tym wątpliwym głosem masz aż trzy osoby, które poparły twój pomysł. W stosunku do fanów DB w Polsce, to nawet nie 1 procent.
Mogę. W każdym razie wcześniej to zrobiłem, teraz może pozmieniałeś coś w ustawieniach i będziesz grał, że w ogóle tego bloga nie widziałem.
Da się spokojnie wejść na jego bloga, tylko pewnie on sam taką zasadę postanowił wprowadzić :D Plus jeszcze to, że proponował wcześniej, żebyś go odwiedził, a teraz nagle, że nie możesz, bo nie należysz do znajomych. Bez sensu, tym bardziej, że kto tylko chce może tak naprawdę.
Ja tylko stwierdziłem, jak jest :) Ile jeszcze osób do mnie przypiszesz? Zauważyłeś, że według ciebie już byłem kilkoma osobami? Głupie to. Nawet nie wiem, skąd ci coś takiego do głowy przyszło.
on sie ma za prawdziwego fana DB ,który ma wiedzę kompletną .
Uważaj na niego
On nawet nie posiada tyle postów na filmwebie, co my posiadamy. Jego power ki jest słabe.
Jestem ograniczony, bo mam swoje zdanie.
No i co w związku tym, że masz więcej postów? Mnie nie obchodzi, ile ty masz, tylko twój sposób wypowiedzi.
A na tą chwilę bardzo przypomina mi to styl Gokussb, także nie będę się kłócił z tobą, bye.
nie przetłumaczysz mu . Według jego logiki dany rozmówca musi pisać poprawnie ,i nie istotne jest dla niego czy ktoś częściej sie udziela .
Oni nie odróżniają pisania poprawnego od pisania zrozumiałego. Wystarczy, że piszesz zrozumiale, nikt nie powinien mieć problemu z Twoją ortografią.
zgadza sie ale ; Gokufrom DBZ wbił sobie do łba że ma ortografia jest tragiczna ,i za nic zrozumieć nie chce że jego pogląd jest mylny .
Znalazłem dla Ciebie niezłą stronkę: http://dbnao.net/forum/viewtopic.php?t=12315
Używając takiego stwierdzenia udowadniasz jedynie, że to z tobą coś jest nie tak, skoro nie potrafisz normalnie odpowiedzieć. Zamiast tego uważasz, że ktoś jest chory umysłowo, oczywiście działając według ciągle tej samej zasady. Widzę, że teraz kolegą będziesz się już wiecznie zasłaniać. Szkoda tylko, że w żadnym stopniu nie brzmisz wiarygodnie :DD
Między jednym a drugim jest pewna różnica. Tylko że jego komentarze nie zawsze są zrozumiałe ani tym bardziej trafne. Przykładowo, piszesz o jednym, a on może całkiem zboczyć z tematu, pisząc o czymś zupełnie innym. Nie wiadomo po co, nie wiadomo dlaczego. Ale to nie jest największym problemem.
Oh, to teraz nagle w moim ostatnim poście twierdzę, że bez ortografii nie możesz się tu wypowiadać? A gdzie niby tam jest tak napisane?
Jestem ograniczony, bo twierdzę, że DB w formie książki to średni pomysł? Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak własne spojrzenie na coś? Wolność słowa?
Sam zapytałeś mnie, co o tym myślę, a jak odpowiedziałem inaczej niż chciałeś, to jestem ograniczony?
Zastanów się trochę co robisz.
po 1 mądraliński panie praktycznie wogóle ,sie nie udzielasz na Filmweb ja tak . Więc jeśli ktoś tu musi prawić morały nie ty mi a ja tobie .
po 2 nie chrzań mi tu w sensie
'' jestem ograniczony, bo twierdzę, że DB w formie książki to średni pomysł? Słyszałeś kiedyś o czymś takim jak własne spojrzenie na coś? Wolność słowa?
Sam zapytałeś mnie, co o tym myślę, a jak odpowiedziałem inaczej niż chciałeś, to jestem ograniczony? ''
Bo to istne brednie takie że głowa boli .
Własne zdanie to nie są istne brednie. Za to kompletnym błędem jest brak zrozumienia czyjejś subiektywnej opinii na temat czegoś i stwierdzenie, że to "istne brednie".
Czyli uważasz podstawowe prawa człowieka za brednie? Fajnie.
Tak, praw mi morały, bo masz więcej liczb na stronie internetowej. Jakby to było ważne...
Poza tym, to się nie wymądrzam. Ja po prostu piszę co myślę :)
''Czyli uważasz podstawowe prawa człowieka za brednie?''
Nie o to chodzi . Informacjami które dysponując np krytyczne o dbs są wypierdzielane z dupska bzdurami .
I nie ma najmniejszego znaczenia że Delcarde ci racje przyznaje . Obaj nie macie najmniejszego pojęcia czym są dyskusje w necie .
Dodaj jeszcze, że dla CIEBIE krytyka skierowana w kierunku DBS jest bezsensowna. Ale nie każdy jest tobą - i zwyczajnie można mieć odmienne zdanie. No i tak się akurat składa, że nie tylko ja przyznałem mu rację. A że trafił w sedno sprawy, nie rozumiem dlaczego miałbym nie poprzeć jego słów. Proszę cię, nie wypowiadaj się na temat dyskusji w internecie. Przypominam ci, że jeszcze sam niedawno rzucałeś stwierdzeniem, że internet nie jest po to by dyskutować, co było totalnym nieporozumieniem, a teraz uważasz, że masz jakiekolwiek pojęcie? No chyba nie, patrząc na twoje zachowanie.
Skoro nie ma znaczenia, że ktoś przyznaje mi rację, to u ciebie musi być tak samo. Więc również jesteś w błędzie według swojej logiki.
Sam mówisz, że się mylisz.
A, nie chodzi o to? Czyli tak po prostu nagle odwołałeś się do mojej opinii o DB Super?
''Skoro nie ma znaczenia, że ktoś przyznaje mi rację, to u ciebie musi być tak samo ''
Nie znasz towarzystwa ludzi z całego portalu ,z kim gadam . Więc nie masz podstaw twierdzić że ktoś mi racji nie przyznaje .
I wcale sie nie odwołałem o twej opinii o DB super tylko twoje niby argumenty to tak naprawdę głupoty .
I oczywiście nie zrozumiałeś. Nawet jeśli ktoś cię poprze w jakiejkolwiek kwestii, to tak samo nie będzie miało to żadnego znaczenia, według tego, co napisałeś. Jakbyś chociaż bardziej się zorientował w samym temacie DBS, tak jak pisałem już dawno, może nie pisałbyś tego typu rzeczy teraz. Dla CIEBIE to głupoty, z kolei dla innych niekoniecznie są to same bzdury. Oczywiście pewnie teraz pomyslisz, że cała reszta która ma podobne zdanie co on, tak samo jest w błędzie. No błagam...
Whatever, nie obchodzi mnie to.
Przestaję się z tobą kłócić, bo jak wiadomo z mądrym ciężko wygrać kłótnię, ale z idiotą niemożliwe, więc od początku byłem na straconej pozycji. Pisz tam dalej swoje nielogiczne wypowiedzi i idź obrażaj innych.
Bye.
tak naprawdę to nikt prócz ciebie tylko nie czuje sie urażony ,mymi wypowiedziami . I jedynie tylko tobie i delcarde wydaje sie że me wypowiedzi nie sa logiczne .
Z mądrym sie nie wygrywa ,tylko życzy mu sie szczęśliwej drogi
Więc żegnaj
Gokussb ma więcej subów i większą moc ki od ciebie, więc postaraj się siedzieć cicho.
Jesteś tak śmieszny że szkoda słów , mało sie udzielasz na forum tego portalu ; I nie masz oddanych żadnych głosów na żadne z filmy .
Ty i Goku From DBZ , Green 5 oraz Sined jesteście jedyni którzy nie oddali głosów na filmy .
I przekonani pewnie jesteście że ten portal tylko do dyskusji , jak tak to nic tu po was .
No nie udzielam się może jakoś bardzo dużo i całkiem świeżym użytkownikiem jestem, ale co w związku z tym? To akurat ty robisz z siebie pośmiewisko, pokazując brak ogarnięcia. Poza tym, gdyby to nie był także portal do dyskusji, nie byłoby tego forum i sam byś się nie odzywał. A ocena? Jak ktoś chce, wystawi - a jak nie, to nie, ewentualnie zrobi to po jakimś czasie. Piszesz tak, jakby wystawienie jej było konieczne.
''No nie udzielam się może jakoś bardzo dużo i całkiem świeżym użytkownikiem jestem, ale co w związku z tym? ''
To z tego że nie wile wiesz ,jak funkcjonuje ten portal . Przebywasz TYLKO TU na forum , a ja jestem na każdym forum tego portalu .
I jedynie tylko tobie Grokufrom DBZ i green 5 i shined kilik 17 sie ubzdurało we łbie ze sie ośmieszam
Niewiele wiem, bo? Podaj chociaż jakiś sensowny argument, jak już coś do mnie piszesz. Widziałem, jak się udzielasz, wszędzie prawie identycznie. W dodatku, tak samo w tematach ogólnych ludzie mają ubaw z tego, co piszesz. Niedziwne, bo twoje zachowanie zmierza w tym kierunku, by je zwyczajnie wyśmiać lub zgnoić.