PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744108}
7,9 9,6 tys. ocen
7,9 10 1 9591
6,3 3 krytyków
Dragon Ball Super
powrót do forum serialu Dragon Ball Super

Kreska

ocenił(a) serial na 8

Już w czwartym epku kreska była "nieciekawa"- ale za to w kolejnym Toei przeszło samo siebie... Nie dotrwałem do końca piątego odcinka...ta kreska to jakaś masakra O.o Nie wiem kto odpowiada tam za animację, ale powinien za to solidnie beknąć...wstyd dla takiego studia jak "TA"

ocenił(a) serial na 7
Pricefield

Dokładnie, kreska jest po prostu tragiczna! Ogólnie odcinki nie są takie złe, w sumie już to widziałem w filmie ale dalej będzie coś nowego, ale kreska jest masakrycznie sztuczna :/ Podczas poruszania się postaci lub zbliżeń są paskudne, niestety nie zapowiada się na coś lepszego bo takie są chyba takie trendy (już film był mocna sztuczny pod kątem wizualnym)

ocenił(a) serial na 8
Adamo

Pewnie "Toei" wychodzi z założenia że "było to samo w kinówce,więć chuy ,zrobimy teraz na odp$5rdol" xD
co do kreski ogólnie, to cóż....ehh.... plastik... i postacie nie wyglądają tak jak trzeba...wzorem tu powinna byc końcówka DBZ gdzie wygląd postaci był genialny...
Kuririn i te sprawy...pffff

ocenił(a) serial na 7
Pricefield

Dla mnie większość "Z" była dobrze narysowana a czasy są takie że anime moze wyglądać świetnie. Źle wyglądają tylko serie wychodzące bardzo często z zapychaczami np. natura (kreska kiedyś niezła a teraz...). Tutaj mamy raczej podobnie, tak rysują i tak będzie :/

ocenił(a) serial na 8
Adamo

Z tą kreską trzeba się będzie chyba przęmeczyć do całkowicie nowej sagi...Wtedy, mam nadzieję że pokażą nam na co ich stać...ale do dopiero za około rok! LOL

ocenił(a) serial na 7
Pricefield

Jak przez tyle lat szykowali tylko to, to nie ma co liczyć na lepszą w nowej serii. Tak sobie wymyślili...