PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744108}
7,9 9,6 tys. ocen
7,9 10 1 9554
6,3 3 krytyków
Dragon Ball Super
powrót do forum serialu Dragon Ball Super

Nawet w GT historia była ciekawsza, poziomy mocy bardziej konsekwentne, lepsze transformacje, walki bardziej dynamiczne, a charaktery postaci bardziej zgodne z Zetką.

Super to jedno z największych rozczarowań i jeden z najgorszych shounenów jakie widziałem.

ocenił(a) serial na 10
Nobody_important

Żartujesz sobie prawda ???????? DB GT przy tej,uważanej przez ciebie abominacji to badziewie i zażenowanie .

Gokussb

GT robiło wszystko lepiej- lepiej, choć nie idealnie, trzymali się charakterów postaci, lepiej trzymali się poziomów mocy (choć znowu nie idealnie) i byli przy tym konsekwentniejsi. Również sama fabuła i zaserwowane intrygi bardziej pasowały do uniwersum niż bełkot z bogami, mocą czystych serc ludzi, która pokona potężnego, scalonego boga i masą syfu. Do tego walki w GT były bardziej dynamiczne, budziły większe emocje (jak np. bratobójcza walka Gohana i Gotena).

No i GT nie zmieniało sobie dowolnie wcześniej ustalonych zasad, gdy w Super arogancko lubią nam wmawiać, że to co widzieliśmy w DB Z było kłamstwem i oni teraz nam powiedzą jak było naprawdę (kolczyki potara i pewnie wiele więcej).

Super to nie tylko najgorszy Dragon Ball, ale jedno z najgorszych anime ostatnich lat.

ocenił(a) serial na 10
Nobody_important

Dla ciebie super to najgorszy dragon ball ,ale ja sie NIE zgadzam z tym wogóle . Dla mnie GT to najsłabsza seria , a odnośnie bratobójczej walki gohana i gotena [ to było spowodowane że,gotena opanował baby mutant ] .

Jedna z wad serii gt to taka że pan to główna bohaterka ,a miał być goten głównym bohaterem .