PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=744108}
7,9 9,6 tys. ocen
7,9 10 1 9553
6,3 3 krytyków
Dragon Ball Super
powrót do forum serialu Dragon Ball Super

Cieszyłem się, że moja niegdys ukochana seria, która ogarnąłem kiedys ok 5 razy znów odżyje. Dziś nie wiem czy zmęcze to do końca. Jeśli w skrócie miał bym opisac ten gniot to: zawód, nudy, totalny brak logiki. Nie mogę nawet na dłużej utrzymać skupienia na tym dragon balo podobo czymś. Zmecze to do konca (mam nadzieje) pomimo tragicznego dubbingu (niewiele zostało). Ale już dziś po ok 70 odc. stwierdzam, że jak dla mnie seria skończyła się na GT i już chyba nigdy nie odżyje, szczególnie patrząc na to "cos" co nam zafundowali. Należę raczej do ludzi tamtych czasow, dla których Dragon Ball tworzył nową rzeczywistość i dzisiaj płakać mi się chce ogladajac to co zrobili z ta serią. Jakoś twórca Naruto potrafi trzymać poziom tyle lat i miec pomysł na nowe, dobre odcinki. Tu twórcy się chyba gdzieś pogubili i zafundowali coś dla max 10 latkow.
PS 4 stopien ssj wyglądał o wiele lepiej był na to lepszy pomysł i czuc było jego moc. To niebieskie coś teraz niczym się nie różni od ssj1. Mojemu dziecku pokaze Dragon balla tylko do GT i nie powiem ze jest coś jeszcze;)

pako1662

Niestety istnieje :) - Chociaż sam nie jestem fanem BD, to i tak zgadzam się że ta seria jest wyjątkowo słaba.

Ale zapewne zaraz zleci się Gokussb lub kolejne już jego konto i znowu stwierdzi że nie mamy racji ;)