odcinki sa nudne, slaba fabula, nic ciekawego sie nie dzieje.. czekam az cos sie zmieni na lepsze w kolejnych odcinkach - bo narazie tragedia. tak sie cieszylem na nowego DB, teraz stwierdzam ze nie powinni tej bajki ruszac :(
Wygraliście bitwe ale nie wygracie wojny .
dla was przykre a dla mnie powód do radości .
Chodziło mi bardziej o to, że przykre jest to, jak piszesz i piszesz, jakby próbując coś udowodnić, ale nieważne ;)
Rozumiem że teraz przy kolejnym już koncie, też się będziesz zapierał że to nie ty ;) - Mówisz że niczego udowadniac nie musisz, to w takim razie na jakiej podstawie twierdzisz że to wina Rivine ;)
Co do burdelu to temat akurat toczył się na tematy DB, dopóki nie postanowiłeś zakładać swoich już kolejnych kont i zbaczać kompletnie z założonym tematem ;)
''Problem w tym że Gokussb nie potrafi argumentować swojej oceny ''
Teraz tyś to palną głupotę i to w czystej postaci .Kłopot leży w tutejszych użytkownikach ,SKORO NIE DOSTRZEGAJĄ argumentacji w mojej ocenie .
Nawet jeśli tutejsi użytkownicy będą zgodni ze sobą ,to i tak NIC nie znaczy .
Nie, kłopot nie leży w tutejszych użytkownikach. Skoro tyle osób ci to pisało, to znaczy, że coś jest na rzeczy. Nie wszyscy inni są winni. Nawet już z samej czystej dobroci ci pisali, co jest nie tak w twojej ocenie i tego, jak komentujesz komentarze, które tobie nie odpowiadają.
Jeśli tutejsi użytkownicy są mądrzejsi,to niech na RZECZYWISTOŚĆ , przeznaczą swą mądrość .
Jak mi minął limity wypowiedzi wtedy pogadamy
Zacznę od tego że do tej pory nie wyjaśniłeś tego co to znaczy że ta seria ma świetny klimat, wiec nie dziw się że już kilka osób zwraca ci uwagę o argumentacje swoich słów.
''Zacznę od tego że do tej pory nie wyjaśniłeś tego co to znaczy że ta seria ma świetny klimat ''
Wyjaśnienia żadne sie NIE należą
''wiec nie dziw się że już kilka osób zwraca ci uwagę o argumentacje swoich słów. ''
Od zwracania uwag powinni być wyłącznie admini a nie użytkownicy sobie wzajemnie . To jak użytkownicy by sami tu sprawowali władze
Po drugie każdy użytkownik ma prawo wróci ci uwagę o uzasadnienie swoich słów, do tego nie są potrzebni admini ;)
Jezu, ile altkont.
Btw, już wiem dlaczego Super ma ocenę 7.7/10. Jeżeli masz, załóżmy 5 kont i 5 razy ocenisz tę serię na 10 to się będzie liczyć jako 50. Jeżeli jedna osoba oceni te serie na 4, to średnia wyniesie 9 zamiast, jak to powinno być, 7.
Cóż mam wrażenie że niektórzy usilnie chcą bronic, każdej głupotki bohaterów twierdząc że to taki klimat ;) - Okej rozumiem że twórca może mieć takie poczucie humoru, jednak niektórzy bohaterowie są tak mocno infantylni że ciężko się to ogląda ):
O, patrz, znowu zaczyna. A jeszcze chwilę temu próbował z tobą normalnie pisać :D
Nie mam zadnych alterkont ,jak masz takie podejrzenia to zgłos je do telewizji.
Poprzednie konta mialem zablokowane przez intryge ;trolla denisa!!
Najwidoczniej zrozumieć nie chcesz że ; wcześniejsze wersje db też były robione dla kasy ,tylko wtedy były inne realia .
Więc albo sie pogodzisz z tym że nastał XXI wiek ,albo żyj z głową do tyłu .
Czyli chcesz mi powiedzieć, że Akira zaczął to wszystko dla pieniędzy? Nie. Kiedy tworzył DB, kierowała nim pasja. Kiedy zrobił mangę, kierowała nim pasja.
Poza tym nie uważam że super jest całkowicie skokiem na kasę. Według mnie pierwsze dwie sagi są. Powtórzono dwa filmy, zysk był, a i już zrobiono kilkanaście odcinków...
Pewnie sie zdziwisz ale są fani db a wręcz byli fani db ,co nie widzieli tych klinówek .
np moi starsi bracia
No i? Co to ma to rzeczy? Ja jestem fanem Linkin Parku i są jeszcze piosenki, których nie słyszałem ( ale to bardzo mała liczba ).
To, że ich nie oglądali, to nie powód, żeby przerabiać je na odcinki. Zawsze można przecież znaleźć w internecie i obejrzeć. Na dodatek kinówki mają lepszą animację.
No to że moi starsi bracia nie widzieli tych klinówek więc dla nich będzie to nowość .
Dalej nie rozumiesz. No i... "klinówek"? Nie wiem cóż to takiego.
Natomiast jeśli chodzi o kinówki, tak samo uważam, że fatalnym pomysłem było rozdrabnianie ich na ponad 20 odcinków.
Dokładnie tak jak pisze Goku_from_DBZ. Przecież mogli je obejrzeć w dowolnej chwili. I co to za nowość dla nich, skoro już widzieli dwie pierwsze sagi? Oglądając dopiero teraz kinówki niczego nowego nie zobaczą (może poza lepszą animacją).
Jak taki geniusz jesteś i twierdzisz że ; ja nic nie rozumiem ,to może przeznacz swą genialność tylko dla siebie ??????
Jeśli na serio uważasz że w necie trzeba słuchać danych osób ,to naucz tak swe dzieci ,oile je masz a jak nie to wpierw je miej . Jeśli będziesz miał poparcie żony w tej sprawie
Nie zrozumiałeś, więc próbowałem ci to jakoś rozjaśnić, logiczne. Przyjmij ten fakt do wiadomości i nie zbaczaj znowu z tematu.
Pisałem ci zgodnie z prawdą ; Zachowaj swoją genialność dla siebie .
Wątpię szczerze że jeśli ojcem będziesz to ,żona cie poprze w stylu ; Trzeba słuchać osób z netu .
Jeśli widzę, że ktoś czegoś nie rozumie, a mogę coś napisać na ten temat, to to robię. Co więcej, mam do tego pełne prawo. Tyle.
Tak ale ; Jeszcze nie ogłoszono w tv w necie czy w mediach w stylu ; Można po pisowni poznać daną osobę i po pisowni,czy dana osoba jest dorosła czy nie .
I wogóle nie zanosi sie na to że ,będzie to ogłoszone . I tylko jeśli będzie to ogłoszone w tv w necie czy w mediach,uwierzę że tak można .
A co to ma w ogóle do tego tematu, nad którym dyskusja trwała, póki całkiem z niego nie zboczyłeś? Heh.
''( dlatego ta seria w ogóle powstała ).''
Jesteś W BŁĘDZIE nie z powodu kasy dbs ujrzało światło dzienne . DBS ujrzało światło dzienne dla fanów czekających na nową serie i tyle . Weś pomyśl następnym razem nim zaczniesz pisać ..