PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83315
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

Freezer zginął z rąk Trunksa z przyszłości, Kid Buu załatwiła Genki Dama, więc się nie liczy, a każdy
inny pobity przez Goku albo uciekł, albo został dobity przez kogoś innego.

ocenił(a) serial na 8
knocun1

dragon ball

ocenił(a) serial na 10
TheAmazingPudding

A co to za odpowiedź niby?

knocun1

A Yakona to niby kto załatwił?

ocenił(a) serial na 7
knocun1

Jesteś durniem goku z zaświatów był 1000x silniejszy niż ziemny sam to wcześniej powiedział .. Dlatego żałował że nie zabił buu grubasa.. I to dlatego wygrał siłowanie z buu i to dlatego chciał się z nim zmierzyć jeszcze raz bo tak jak wygrał to było nie uczciwe poszargało jego honor

ocenił(a) serial na 10
zewral

A co to ma do rzeczy? Ja tu mówię że nikogo nie zabił a nie czy był w stanie zabić czy nie. Radzę na przyszłość czytać ze zrozumieniem

ocenił(a) serial na 7
knocun1

zabił kid buu

ocenił(a) serial na 9
knocun1

mylisz się. zabił Yakona i Buu (chociaż z drugiej strony dzięki niemu Buu odrodził się jako Uub, więc tak jakby zabił i ożywił jednocześnie).

ocenił(a) serial na 10
faylon

Przypomnij mi kim albo czym był Yakon.

ocenił(a) serial na 10
zewral

"I to dlatego wygrał siłowanie z buu i to dlatego chciał się z nim zmierzyć jeszcze raz bo tak jak wygrał to było nie uczciwe poszargało jego honor" Że co?? Co Ty piszesz. Goku nie pokonał Fat Buu bo, wierzył w technikę fuzji i czuł że dzieci poradzą sobie z nim (już wtedy widział w nich swoich następców). Poza tym chyba (mogę się mylic bo to już ponad 10 lat kiedy to oglądałem) Goku jako osoba z zaświatów nie mógł pokonać kogoś żywego :P

ocenił(a) serial na 10
knocun1

Genki-dama to technika używana przez Goku, więc niby dlaczego się nie liczy? To, że zebrał moc ziemian, to nie znaczy że to nie On pokonał Buu, w końcu tylko on był w stanie stworzyć tę kulę, ponieważ miał czyste serce.

ocenił(a) serial na 10
69guziec

Dobrze prawisz. Zgadzam się w 100% :)

ocenił(a) serial na 7
69guziec

takie pierdoły gadacie aż mi was żal ;)

ocenił(a) serial na 10
zewral

mi żal typa, co daje ocene Niezniczalnym na równi z Godfather..

ocenił(a) serial na 10
69guziec

Technikę Genki Damy nauczył go Król Kaito, a co ma do tego czyste serce to ja nie wiem, ale wiem, że to jest technika która rozwala prawie wszystko, prócz planety ;] Dziwne, że Bubu nie dał rady jak Freezer jakoś się wykaraskał a był o wiele słabszy, a nie sądzę, by ta Genki Dama była tyle razy silniejsza by pokonać Kid Buu ;]

ocenił(a) serial na 10
Cobra93

...

To źle, że nie sądzisz, bo była tyle razy silniejsza.... Genki-damę na Namek z dedykacją dla Freezera, Goku stworzył z istot żywych jak rośliny, drzewa, woda, zwierzęta tam żyjące... Genki-damę przeciwko Buu, Goku stworzył ze wszystkich istot zamieszkałych ziemię.... Wszystkich, bez wyjątku... Poza tym wielkość była bardzo znaczna.

Ps. pisz jednym językiem, piszesz raz Bubu i Kaito a raz Kid Buu i Genki dama. Razi w oczy.

ocenił(a) serial na 10
69guziec

Co do Genki damy to poprawnie napisałem, tylko "Bubu" tak mi się wymskło, a kaito czy król kai to dla mnie jeden h.., zresztą prawie cała drużyna Z oddała swoją energie, to można powiedzieć, że drugie pół dała ludzkość ;]

Zwycięstwo Goku nad Kid Buu można zaliczyć przez technikę Genki Damy, ale nie nazwałbym to jego najmocniejszym atakiem, ponieważ ta technika nie składa się z jego energii, niewiadome jest jaką siłę osiągnie ta kula.