PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83382
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

Gustomierz

ocenił(a) serial na 1

Dla mnie seria Dragonball to absolutne nieporozumienie, wszystkim seriom i filmom dałem 1/10
a gustomierz pokazuje mi Dragon Ball Z - 92% w moim guście. Buhahaha

ocenił(a) serial na 8
Unibet_78

Gratulacje, a teraz pakuj książki i idź spać bo jutro nie wstaniesz do szkoły.

ocenił(a) serial na 10
Unibet_78

Lekcje z 1 klasy same sie nie odrobia :)

ocenił(a) serial na 1
Rengiman

oj dzieciaki :)

Rengiman

Dlaczego jak ktoś skrytykuje serie Dragon Ball, albo inne anime, to jest zacofany i niech lepiej idzie do szkoły? O co wam chodzi? Ja mam wskaźnik 85% i nie wiem z jakiej paki. Obejrzałem kilka komedii i zero przygodowych/animowanych, skąd to?

Mogę was zrozumieć, że wtedy to był hit, ale dajcie żyć, bo nie każdemu się to musi podobać.

ocenił(a) serial na 9
NexaT

Co jak co, ale "1" bardzo rzadko bywa "obiektywną" oceną (zresztą tak jak i "10"... chociaż tu już prędzej)... stąd może oburzenie co po niektórych.

Unibet_78

Takich ludzi powinno się banować :)

ocenił(a) serial na 1
Nethet

o tak... banujmy tych, którym gust nam nie odpowiada. A takim jak ty powinno się tatuować swastykę na czole.

Unibet_78

Haha spoczko :) Troszkę inaczej zrozumiałem Twoją wypowiedź... myślałem, że wszystkim filmom jakie oglądasz dajesz 1... a to tylko o Dragon Ball'a chodzi :)

ocenił(a) serial na 1
Nethet

No raczej.

użytkownik usunięty
Unibet_78

a obejrzales wszystkie serie i te wszystkie filmy ? xd

ocenił(a) serial na 1

oceniłem te co obejrzałem lub próbowałem obejrzeć, jeżeli spojrzysz na mój profil to zauważysz. Co więcej, film obejrzałem cały. I naprawdę miałem potem kaca moralnego, tym bardziej, że głowni aktorzy grają razem też w moim ulubionym serialu Shameless i są tam naprawdę świetni.

użytkownik usunięty
Unibet_78

"wszystkim seriom i filmom dałem 1/10 " seriom- czyli rozumiem że nie obejrzałeś jednej,a kilka; p dwie? a moze wszystkie? ^^ i nie ma co na profilu przekopywac ,po co; p ja sie odnioslam do wypowiedzi jedynie, a filma nie widzialam i nie chce;) dziwie sie ze film obejrzales skoro ci sie te "serie" wszystkie nie podobaly.

ocenił(a) serial na 1

ok, wyjaśniam - wszystkim którym widziałem. Nie wiedziałem, że można oceniać coś czegoś się nie widziało. To dopiero byłoby dno.

Film jest zupełnie inny. Film to aktorstwo, manga to animacja.

użytkownik usunięty
Unibet_78

oki,dobra bo juz nie chce wnikac w kolejne labirynty umyslu;) napisales po prostu ze te ktore widziales lub probowales:D czyli co,nie weszla ci ktoras z serii ?i dlaczego tylko 1 ? ; p czyzby nie podobala ci sie Bulma ? xd

ocenił(a) serial na 1

Wiesz, jeżeli jesz pizze i jeden kawałek ci nie zasmakuje, drugi też nie to kolejnych jeść nie będziesz. Podobnie jest z seriami.

Po prostu nie brałem się za kolejne.

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10
Unibet_78

co do tego określenia to są nudne momenty ale po nich dzieję się jeszcze ciekawiej i warto to przeboleć i oglądać dalej, największym błędem w DBZ jest po sadze z Freezerem wstawienie Sagi z Garlic Juniorem w której czekamy aż ona w końcu przeminie, a po tym mamy bardzo wciągającą Cell Sagę.

ocenił(a) serial na 8
Unibet_78

Manga to nie jest animacja, a statyczne obrazki.
Anime to animacja :)
Tak ku gwoli ścisłości :)

ocenił(a) serial na 1
Sad_Man

Prawda... zawsze zapominam zwrócić na to uwagę. Anime to forma animacji, a manga to komiks czy tak?

użytkownik usunięty
Unibet_78

1/10 - to znaczy, że coś jest dnem absolutnym, nie ma żadnych plusów i powinno nigdy nie powstać.

Nawet muzyka, dubbing i walki Ci się nie podobały? Jesteś antyfanem przemocy?

ocenił(a) serial na 1

ja tak to czuję, wybaczcie mojej ocenie ale tak jest.

użytkownik usunięty
Unibet_78

Spoko, każdy może mieć swoje zdanie, aczkolwiek 1/10 trochę niesprawiedliwe dla DBZ. Pozdro :D

ocenił(a) serial na 10
Unibet_78

dajcie sobie spokój z gościem, to jasne jak słońce, że serialu nie oglądał. Oglądnął gówniany film, który się ma nijak do serialu i ocenia. Takiego arcydzieła nie można oceniać na 1. Tzn., można jeśli się nie oglądało. Bajka za same wartości jakie ze sobą niesie z urzędu dostaje dużą notę. Wszyscy komentujący dają bajce 10- czyli arcydzieło, zdarzają się też sporadycznie oceny 8 i 9. Widziałem też jedną 5. To rozumiem, ale nie rozumiem takich nędznych pseudoprowokatorów, którzy dają jedynki. Dno i 2 m mułu

ocenił(a) serial na 1
adamleo66

Tak, bo wartość ludzi mierzy oceną bajki na filmweb. No błagam, jakim kretynem trzeba być, żeby taki post napisać?

ocenił(a) serial na 10
Unibet_78

co ma wartość człowieka do tego, że określiłem Cię kiepskim prowokatorem? Kretynem to jest ktoś kto nie wie, że wartość człowieka to miłość, wolność i szczęście, a o tym nic nie pisałem. No więc kretynie swoim postem kolejny raz pokazałeś swój wątpliwy mały intelekt,ale na tym zakończę, bo nie będę się zniżał do konwersacji z tak bezbarwnymi i płytkimi osobami

ocenił(a) serial na 1
adamleo66

Buhahahaha...

ocenił(a) serial na 10
Unibet_78

Mam 25 lat i dalej wspominam serie dragon ball... Ba! Nawet robię sobie maraton po całej serii od czasu do czasu bo jest świetna. Ahhh... Te szybkie powroty ze szkoły żeby tylko zdążyć na dragon ball o 16 na rtl7 ;D Ktoś kto ocenia w taki sposób to anime musiał tego nie oglądać, wgl każdy film/serial (prawie) ma jakieś plusy i żaden nie zasługuje na ocenę 1 i człowiek który ocenia tak film/serial w skrócie to idiota. Gdzie jakaś argumentacja? Co było złe? Nie umiesz to nie oceniaj...
Jeżeli 78 to twój rocznik to pewnie byłeś wychowany na koziołku matołku, misiu uszatku etc., stąd ta ocena.