PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83463
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

Mnie ten jak Serduszko poświęcił się w obronie Son Gohana w walce z jednym z Kosmicznych Wojowników, a umierając wyznał mu, że jest jego pierwszym prawdziwym przyjacielem.

ocenił(a) serial na 10
QUENTI

Poświęcenie Vegety w sadzę Buu :)

ocenił(a) serial na 10
QUENTI

Mnie jak Goku poświęcił swoje życie walce z Komórczakiem,jak ratował świat przed wybuchem Cell-a ,piękny moment ,muzyka i wyraz twarzy Gohana i innych.

sebastian00710

Ja wole moment, gdy ksiezniczka z ksiezyca oddaje swoja dusze, by uratowac ostatniego z jednorozcow.

QUENTI

łezka w oku się kręci kiedy ogląda się ostatnie 4 minuty ostatniego odcinka DB GT :]

ocenił(a) serial na 10
Moandor

Zgadzam się z tobą :]

ocenił(a) serial na 10
Moandor

Mam to samo QQ

ocenił(a) serial na 10
QUENTI

Pokonanie komórczaka przez songo juniora.

QUENTI

Po wygraniu bitwy z komórczakiem, gdy Vegeta mówi, że już nigdy nie będzie walczyć.

użytkownik usunięty
QUENTI

Dużo takich momentów było :D Ale przede wszystkim za młodu najbardziej mnie bolało to jak DBZ się kończył lub DBGT i w to miejsce wchodziła inna bajka/anime.

To samo jak się kończyła jakaś saga było smutno, że to już koniec

ocenił(a) serial na 10

jak Vegeta w ostatnich minutach swego zywota po walce z freezerem płakał i prosił Songa zeby go pomścił ich wspólny lud i ich jak to rzekł Vegeta ukochaną planete którą freezer zniszczył /

ocenił(a) serial na 9
konrii_2

Fajny był też moment gdy Freeza zabija Krilana i Goku ze złości po raz pierwszy przemienia się w SSJ...:)