Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 84 tys. ocen
8,5 10 1 83763
8,9 9 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

O ile mozna to nazwac bajka. Mam 20 lat a jestem w tym serialu zakochany i pelen podziwu dla tworcow... Musza miec niesamowita wyobraznie! 10/10

ocenił(a) serial na 9
daromistrz

Podzielam twoje zdania ale ja mam lepiej jestem DZIEWCZYNĄ!!! Haha!!! :) pzdr

ocenił(a) serial na 10
daromistrz

Mam także 20 lat i również jestem zakochana w Dragonku, znam go już prawie na pamięć xD Mimo to nadal nie mogę się odkleić od Goku! ;-)

ocenił(a) serial na 10
Shinuka

dobrze ze dziewczyny tez to ogladaja bo jest wypas:)

daromistrz

Bajką bym tego nie nazwał.

Za dużo krwi, przemocy i - o zgrozo - erotyki...

ocenił(a) serial na 10
daromistrz

wychowałam sie na DB i mam do niego nieziemski sentyment, hoć tak dawno go nie oglądałam :/

mistrzostwo 10/10
bez dyskusji :)

ocenił(a) serial na 10
studiomilkszej

oczywiście choć, zamiast 'hoć'

:)

p.s kochałam się skrycie w Son Goku...

Ktoś może też?

ocenił(a) serial na 10
studiomilkszej

Ja tez:)
Cudowna bajka,moja ulubiona.
10/10

ocenił(a) serial na 10
daromistrz

hyhy ..ja sie za to kochałam w Vegecie ..i nadal jest on miłoscią mego życia :P

daromistrz

Ja też uwielbiam te anime bo też się na nim wychowałem.Szkoda że już nie ma go w tv i szkoda ze autorowi "dragon ball" nie chce sie narazie zkończyć następnej serii "Dragon Ball AF".

ocenił(a) serial na 10
dawcio8

Ja tez sie na tym wychowalam. To anime jest dla kazdego! Teraz nadal je uwielbiam, chociaz nie moge tego powiedziec o serii GT, Goku i Gohan rlz ^^

daromistrz

Bajki to sobie można poczytać Konopnickiej. Dragon Ball to serial anime.

sakurazukamori

100% racji!!
Po prostu najlepsza! :D
Jak byłąm mała obejrzałam ze 3 razy cale sersie wtery na RTL7 :D

Pozsro :)

użytkownik usunięty
daromistrz

Nie można powiedzieć, że to bajka... To anime.

Ja też to ciągle oglądam, a mam już 18 lat i jestem dziewczyną xD. Vegeta zawsze będzie moim ideałem mężczyzny.
Tak naprawdę w tym anime nie chodzi tylko o pokazanie jak najwiecej walk... chodzi tu o takie wartości jak braterstwo, przyjaźń, odwaga i zdolność do poświęcenia... Jak byłam dzieckiem nie zwracałam na to uwagi, a teraz rycze co odcinek prawie ;-)

flexia

każdy oglądał DB i każdemu sie podobało ale dla mnie osobiści to jest najlepsza bajka jaka mogła powstać:) i fajnie że dziewczyny też oglądają DB i buziak dla nich;)

ocenił(a) serial na 6
rafit5

Uwielbiałem tą kreskówkę jak byłem młodszy, ale dzisiaj (mam prawie 23 lata) nie jestem w stanie wytrzymać nawet dwóch odcinków;// Mimo wszystko dziecinna...Jestem wdzięczny tej kreskówce, a właściwie jej twórcom, bo wprowadziły mnie w świat anime (mimo, że teraz zdecydowanie wolę moim zdaniem ambitniejsze anime), ale dzisiaj nie jestem w stanie tego przebrnąć.Ze względu na sentyment do tej kreskówki nie będę wystawiał jej oceny, bo z założenia daje tylko oceny powyżej 7 (szkoda mi oceniać kiepskie produkcje), a niestety dzisiaj moja ocena byłaby kilka oczek niższa niż jeszcze kilka lat temu.

tomm0

ja mam 18 lat i nadal oglądam DB. oglądałam to jako dzieciak a przez wakacje znów do tego wróciłam (obejrzałam ostatni film DB... ach te sentymenty :D).
daję tej bajce 10 może dlatego, że jest mało rzeczy które potrafią mnie odstresować i które mogę oglądać po parę razy.
No i Vegeta - ideał:D

ocenił(a) serial na 10
umbralaca

Najlepsze anime jakie powstało, lepszego nie będzie ;)