to "coś" jest na 7(!!!) miejscu w rankingu?!Przecież to jakaś paranoja-a np.Ostry dyżur na miejscu 23...
akurat nie jest zajebiste ale nie najgorsze...
a ostry dyżur? chyba gorszego porównania nie było, to już faktycznie DB lepsze, tylko nie wiem czemu jest jako serial, a nie jakieś anime.
Powinny byc oddzielne rankingi...
Ale dałeś z tym Ostrym Dyżurem przecież nie można porównywać Anime z serialem dramatycznym o lekarzach to bezsensu. Pie`` sie w ten pusty łeb
Widocznie można. Bo co innego ma na celu ten ranking jak porównanie wszelakiej maści seriali z bajkami i anime? Więc to chyba Ty się powinieneś puknąć w głowę.
bo są ślepi zamknięci w sobie nie mają kolegów i jedyne co im zostało to ta miła bajeczka na dobranoc dragon balek
Eliza myślałem że nie możesz upaść niżej, ale sie myliłem. Dlaczego obrażasz do kurwy fanów DB?? To czy ktoś lubi DBZ czy ostry dyzur to kwestia gustu, ale niestety trzeba byc troszeczke madrzejszym od ciebie zeby to zrozumiec.
czemu ty coś do mnie mówisz? odpowiadaj na temat downie! jak chcesz coś odemnie to powiedz, dupke do wylizania? napisz mi na pw a nie publicznie mnie podrywasz!
Nie jesteś w moim typie. Nie bede pisac na pw bo szkoda mi czasu na pisanie z kims kto swoim poziomem przypomina rozgniecione gówno. I radze Ci, skoncz z prowokacjami.
ostry dyżur to tandeta obejrzyj lepiej Doktora Housa serial wymiata a wracając do DBZ najwyraźniej coś musi w tym być ze ludzie wolą oglądać DBZ niż ten twój ostry dyżur
nie oglądam ani Ostrego Dyżuru ani Dragon Balla Z ale gdybym został zmuszony do wybrania to wole Ostry Dyżur niż to (bez urazy dla fanów) badziewie. Co do House'a to rzeczywiście jest zajebisty ! xd
Dla mnie badziewiem jest zarówno Ostry Dyżur jak i House, za to DBZ rządzi i dzieli. Bez urazy dla fanów polsatowskich seriali (i TVP-owskich).
Kurwa w Housie to co odcinek mają jakiś zajebiście rzadki przypadek można pooglądać pare odcinków ale na dłuższą mete ? Co oni są robocopy żeby takie łamigówki rozwiązywać w każdym odcinku życie nie jest aż tak skomplikowane jak w tv
Zupełnie nie rozumiem, o co Ci chodzi.
Ostry dyżur (od pierwszego odcinka do odcinka, w którym umiera dr. Green) jest najlepszym serialem, jaki oglądałem. Jest jeszcze kilka seriali, które mogą jakością scenariusza próbować mu dorównywać np. "NYPD Blue", ale w zakresie tej samej tematyki nie ma żadnego, który mogłaby mu choćby do kostek sięgnąć (bo przecież nie śmieszny serial "Chirurdzy", który mentalnie jest zbliżony do "Mody na sukces")
Natomiast Bragon Ball, ze względu na piękną historię w niej przedstawioną, jest najlepszym filmem animowanym (kreskówką, bajką, anime, nazywajcie jak chcecie) jaka powstała.
Jaki z tego wniosek, ze DB jest wyżej od ER w jakimś tam rankingu?
Tylko taki, że DB ma trochę wiece miłośników na tym forum niż ER.
Nie gniewaj się na Dragon Balla, ze wyprzedził ER.
Może coś w tej bajce jednak jest, skoro uwielbia ja więcej osób niż ma zagorzałych fanów, znakomity swoją drogą, serial ER. Wiecej luzu.
Ja lubię i DB i Ostry Dyżur. Do DB mam przede wszystkim sentyment z dzieciństwa, ale nadal je oglądam (szczególnie jak mam zły humor, nie wiem czemu mi zawsze poprawia humor :P). Ostry dyżur lubię za szczególnie za to, że nie wszystko się kończyło idealnie.
A do dr Hausa - jak mam okazję, to oglądam, ale nie jest to mój ulubiony serial. Traktuję ten serial jako zbiór ciekawostek z medycyny, bo fabuła niestety do mnie nie trafiła.
Jest na 7, ponieważ dla dużej ilości forumowiczów te anime oznacza dzieciństwo. Dla mnie z resztą też. Zapytajcie kogoś kto oglądał, a powie wam, że ma z tym anime niezapomniane wspomnienia. RTL 7, godzina 16:15 siedem lat temu...
Dlaczego na 7 miejscu? Ponieważ to anime towarzyszyło nam w młodzieńczych latach.Sam jeszcze 5 lat temu dałbym notę 10/10 ,dziś ta ocena byłaby niższa,ale to anime doprowadzało do tego że na dworze robiło się pusto w godz. emisji na RTL7
Bo to najlepsze anime jakie powstalo,wystarczyloby zmienic tekstury a teraz dalej byloby kosmiczne,a zal m i luzi ktorzy se o tym wypowiadaja myslac ze bajka i anime to jest to samo+nic nie zobaczyli,pozdro na waszych "lost" czy tego paranoika z wiezienia a jeszze lepiej lekarza...
"wystarczyloby zmienic tekstury a teraz dalej byloby kosmiczne..."
Dragon Ball Kai
http://www.filmweb.pl/f503156/Dragon+Ball+Kai,2009
pozdro
Mam 22 i właśnie postanowiłem wrócić do czasów dzieciństwa. Z db jest tak jak to zapamiętałem. Dobra bajka, dobry humor, czego chcieć więcej? To co teraz dzieciaki mają do oglądania, to jakaś masakra. Mam już pierwszą serię, czas kolekcjonować resztę. Już niedługo na szczęście!
Dragon Ball eh...