PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83381
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

Czy pamięta ktoś może, w których odcinkach Son Goku trenował na tej planecie z bardzo dużą grawitacją? To było jakoś przed przybyciem Cella na Ziemię, ale nie pamiętam dokładnie kiedy :(

anka2255

Przecież to początek Dragon Ball Z, gdy Vegeta i Nappa przybywają na Ziemię. To mniej więcej 15. odcinek.

Rivriet

A czy później też nie było znowu takiego motywu? Bo w pewnym momencie Vegeta ćwiczył w tej kapsule z dużą grawitacją i wydawało mi się, że to dlatego że Son Goku miał podobny trening...

anka2255

Nie, późniejszej trenował w sali u wszechmogącego, gdzie bodajże rok spędzony w tej sali odpowiadał godzinie na Ziemi. Po co miałby trenować na planecie u Kaio, skoro tam było tylko 10. krotne przyciąganie, a już na statku, gdy leciał na Namek miał zdecydowanie większe?

Rivriet

Hmm dawno oglądałam więc trochę się pogubiłam w fabule. Ale dziękuję za pomoc:) Chyba muszę znaleźć czas na obejrzenie ponownie serii :)

ocenił(a) serial na 10
anka2255

rok w Komnacie Ducha i Czasu = jednemu dniu na Ziemi.
gdy Vegeta ćwiczył w kapsule Goku trenował z Gohanem i Piccolo w górach, później na jeden dzień wszedł do komnaty. Ponownie w zaświatach trenował przez 7 lat po tym jak się poświęcił w Cell Game.