One Piece 108 a DBZ 10???Powalilo was?Obejrzyjcie sobie teraz tego DBZ i skonfrontujcie z OP nie ma co zbierać z DBZ.Dajecie temu przereklamowanemu starociowi 10 z sentymentu zwanym "RTL 7".Srednie postacie slabe uniwersum każda postać walczy tak samo(napierdalansko i kule energi) każdy kolejny przeciwnik jest "najsilniejszy we wszechswiecie" no aż do kolejnej sagi....DBZ przetarł szlaki temu gatunkowi ale są pozycje o wiele od niego lepsze.
hahahahahahahah widać dziecko jesteś trolowiczem i nie oglądałeś tego co ja jest to super historia pokazana o super bohaterze jak tobie sie nie podoba no to spoks to moim zdaniem najleprzy serial ever nie ma lepszego moim zdaniem ta bajka ma wiele do powiedzenia nie tylko młodym ale i starszym ludziom jest nie tylko śmieszna ale także i smutna
bajka... widać dużą znajomość tematu. btw nie spinaj się tak bo ci żyłka pęknie
wiesz co czepiłeś się jednego słowa anime czyli pokaz szybkich rysunków w taki sposób aby postacie nabierały ruchu jest to anime tyle
no i dziecko haah widać że sie nie znasz bo to nie chodzi o strzelanie mocą ale wyobraźnią co można zrobic z mocy jełopie
Masz trochę racji, zgadza się większość daje temu anime 10, głównie z sentymentu, zresztą ja podobnie.
zerwal ja uwilbiam taki typ anime!Dla mnie szokiem jest ,ze duzo lepszy One Piece jest niedoceniony.
Pogladaj One Piece a przyznasz mi racje.
Jak One Piece nie jest doceniony? To najlepiej sprzedająca się manga, jej nakład przebija wszystkie inne tytuły To że w Polsce DB jest popularniejsze to zasługa tego że DB było emitowane w polskiej telewizji. Osobiście tak samo lubię DB i OP, moje ulubione tasiemce.
Tu wyniki sprzedaży w japonii
Top 10 Best Selling Manga Series (first half 2012)
01. One Piece (13,833,116)
02. Naruto (3,081,822)
03. Hunter×Hunter (2,721,003)
04. Uchuu Kyoudai (2,684,223)
05. Kimi no Todoke (2,316,005)
06. Fairy Tail (2,271,497)
07. Bakuman。(1,986,502)
08. Kuroko no Basket (1,969,727)
09. Bokura ga Ita (1,725,725)
10. Shingeki no Kyojin (1,715,410)