PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83457
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

... typowy lekki wtf? http://www.youtube.com/watch?v=5x1455nCgfY&feature=related

ocenił(a) serial na 9
jason86

Jest to kontynuacja odcinka specjalnego poświęconego Bradockowi, która przedstawia dalsze losy tej postaci.

Przyjmując "na klatę" death ball Frezzy, Bradock cofa się w czasie do momentu przed zajęciem Vegety przez Sayian. Spotyka tam przodka Frezzy - Lorda Chilled, którego pokonuje osiągając przedtem (jako pierwszy) stadium SSJ.

Bardzo przyjemny epizod, polecam.

nezumi1

aha
zdziwiony byłem zobaczyłem ten odc.
czyli heh zmienił bieg wydarzeń :)
czy takich odc, specjalnych (nowych) jest więcej ?
kiedyś natknąłem się na odc. gdzie Songo walczy z tym kolosem co siłą dorównywał Broliemu i był w odc. specjalnym "plan zniszczenia sayan" czy jakoś tak

ocenił(a) serial na 9
jason86

Filmów i odcinków specjalnych DBZ jest w sumie chyba 19.

Warto się zapoznać, chociaż niekoniecznie w trakcie oglądania Anime, gdyż ich akcja najczęściej luźno nawiązuje do aktualnych wydarzeń w serii i jest wiele nieścisłości.

nezumi1

w sumie do tej pory chyba wszystko obejrzałem ale wiem że w tym roku czy na następny ma być nowa kinówka a kto przy tym będzie pracował wiadomo ;)

ocenił(a) serial na 9
jason86

Podobno ma być to sam Mistrz, ale czy te informacje się potwierdzą, zobaczymy :)

nezumi1

z tego co wiem to prawda ahh wyrosłem już z dbz ale to część mojego (jak i innych osób) życia i chętnie obejrzę nową część

ocenił(a) serial na 10
nezumi1

http://www.youtube.com/watch?v=2hC_lWFjj5U&feature=related a czy to jest jeden z tych specjalnych odcinków DB? :D

ocenił(a) serial na 9
sebastian00710

Filmik pochodzi z gry karcianej Dragon Ball Heroes, posiadającej, moim zdaniem, wyjątkowo głupią i niepotrzebną fabułę.

użytkownik usunięty
jason86

Jak dla mnie to beznadzieja... Zero klimatu starego DBZ. I co za idiotyzm, żeby Bardock się cofnął w czasie i zamienił w SSJ? Porąbane..

ocenił(a) serial na 9

Nie zaprzeczę, pomysł całkowicie poroniony, aczkolwiek przyzwoicie zrealizowany ;)