PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83455
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

mam paru kolegów, którzy oglądają anime i właśnie oni są najczęściej niewierzący lub są ateistami... większość z nich gra na instrumentach...

czy to również się odnosi do was??

ArusArczes

Ja tu nie widzę żadnego powiązania. Oglądam to anime, a jestem wierzącym i nie gram na żadnym instrumencie.

ocenił(a) serial na 10
sledziks

nie gram na żadnym instrumencie, nie umiem też śpiewać, ani rysować, nie czytam powieści fantastycznych, ogólnie niezbyt lubię normalne książki czytać, uwielbiam anime i mangi, jestem wierzący, jako dziecko nawet modliłem się przed posiłkiem tym obiadowym, co prawda nie zawsze ale w niedziele zawsze, teraz już trochę się zmieniłem, moze już nie ejstem aż tak praktykujący, ale w boga wierzę i będę wierzył do końca życia, po prostu nawet miałem, takie sytuacje w życiu, które utwierdzają mnie w tym przekonaniu.

ArusArczes

tylko z ciekawości się pytam ;)
.........

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

spoko, nie mw tym nic złego, co do muzyków, nie wiem jak jest, ale ja też zauważyłem, że wśród, tych co czytają powieści fantastyczne to najwięcej jest ateistów, czyżby książki prały im mózgi?

użytkownik usunięty
michal9o90

Chyba Tobie pewna książka wyprała mózg. A zwała się ona "Bilbia".

Ja jestem ateistą, ale nie gram na żadnym instrumencie. Raczej nie ma to żadnego związku z anime, bo przestałem "wierzyć" dużo wcześniej niż oglądać jakiekolwiek anime. Przypadek.

ocenił(a) serial na 10

nie nie wyprała, i wypraszam sobie odzywanie się takim tonem, bo ja mówiłem to w żarcie.

ArusArczes

oglądam anime, jestem niewierząca i nie gram na żadnym instrumencie... i nie rozumiem, co to ma do rzeczy. to kwestia czystego przypadku, po prostu.

ArusArczes

Oglądam anime od dobrych kilku lat, mam dużo koleżanek i kolegów którzy również oglądają, ale tylko ja jestem ateistą :P
Sądzę że ta zależność się raczej nie sprawdza :)

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Jestem fanem Dragon Balla i nie cierpię fantasy. Jestem wierzący i nie umiem grać na niczym, ani śpiewać. To anime jest po prostu ponadczasowe.

Thomas_J

to ciekawe , bo w moim przypadku to sie sprawdza , gram od 9 lat na trąbce i paru innych , jestem raczej wątpiącym katolikiem i uwielbiam to anime , jednak wątpie żeby to miało jakiekolwiek powiązanie , jak widac jestem tu wyjątkiem równie dobrze mozna napisać że naruto oglądają poeci i fundamentalisci ;)