PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=94339}

Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 83 tys. ocen
8,5 10 1 83381
8,8 11 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

mimo, że jestem dziewczyną starałam się oglądać każdy odcinek, bo uwazam, że seria z Songiem jest najlepszą mangą jaką można było stworzyć, dziękuję bratu za to, że to dzieki niemu zaczęłam oglądać to wesołą gromadkę ;) (z Genialnym Żółwiem heh), pozdrowionka dla wszytkich miłośników Dragonball Z!!!! :))))

Agnes

Hehe ja DB zaczęłam oglądać razem z siostrą ^-^ Później tak się w to wciągnełam,że nieraz z kumplami z klasy wmawialiśmy gościówce na lekcjach,że ważny mecz jest i nie można go stracić a że to podstawówka jeszcze była (1,2,3klasa) to czasami sie udawało,że nas puszczała a wtedy szybko gnaliśmy na chaty ^-^ To były czasu ehhh... Wtedy zaczęłam kupować Kawaii ta gazetka miała swój niepowtarzalny klimacik. Później zrobiło się wielkie bum na te anime no i następnie długa cisza która trwa okropnie aż po dziś dzień... Szkoda,wielka szkoda, stacje uważają iż im się nieopłaca puszczać znów tego anime ze wzgledu na to,że jest pewnie zbyt długie (a moda na sukces to co?!) no i przez afere z programem Uwaga w TVN...

Tasukigirl

Afera w Uwadze tvn-u?? Chyba coś przegapiłam :-)
Mogliby puszczać znowu Songa to fakt, tylko już wykładowcy nie będę mogła ściemnić, że idę na mecz... :]