Dragon Ball Z

1989 - 1996
8,5 84 tys. ocen
8,5 10 1 83762
8,9 9 krytyków
Dragon Ball Z
powrót do forum serialu Dragon Ball Z

tandeta dla dzieci

ocenił(a) serial na 1

dziadostwo jak moda na sukces, nie polecam, moja ocena 1/10 i tak za wysoka

ocenił(a) serial na 10
cichy341

Możesz polecać, albo nie polecać każdy ma w dupie twoją opinię. A tak nawiasem mówiąc jak podobał ci się Kochaj i tańcz?? Bo widzę, że dałeś 10/10, czyli jest to dla ciebie arcydzieło. Szkoda dyskusji:P:P

ocenił(a) serial na 10
ziolo

"Możesz polecać, albo nie polecać każdy ma w dupie twoją opinię"

:D

pzdr

ziolo

Śmiercionosny rój 10/10 i Harry Potem też 10/10, arcydzieła... Osoba, która tak ocenia filmy jest dla mnie brodzikiem intelektualnym i choc nie mam w zwyczaju nikogo obrażać na forum to Twój komentarz jest po prostu debilny biorąc pod uwagę Twoje upodobania filmowe...

cichy341

cichy341
jak można dawać filmom 1 lub 10 :/
,,kochaj i tańcz'' jest tak żałosnym filmem i nie mogę uwierzyć, że ktos daje mu 10/10 :|

ArusArczes

no, ale porównuje Dragona do Mody na sukces. Szkoda słów.

cichy341

twoja osoba woła o pomstę do nieba. idź się wypchaj u tapicera, tyle.

mary_sue

Jego już ktoś wypchał sianem, takim ludziom powinno się palce ucinać, żeby nie mogli pisać takiego gówna, wybaczcie, ale niektórzy ludzie ...
naprawdę nie wiem skąd się tacy biorą, co do DB, tu nie trzeba wiele mówić : )

Ph3niX

Przyznam się szczerze, że się "wychowałem" na DB za młodu. Ta Manga jak ma niepowtarzalny klimat. Oczywiście DB i DBZ bo GT to dla mnie profanacja, zresztą Akira nie brał udziału w GT.

ocenił(a) serial na 10
cichy341

No zwłaszcza, że to fanatyk harrego pottera <lol2>

cichy341

cichy341 już nic ci nie pomoże , zawsze bedziesz jebniety =)

ocenił(a) serial na 10
kulek4444

ehhhh koleś ma pewnie niewiele wspólnego z anime i pewnie każde ocenia na gówno, ja oeniam akurat DragoBalla za najlepsze anime świata ale... ale... też jestem fanatykiem Harrego Pottera i dla mnie każda cześć tego filmu to 10/10 to jest ocena oczywiscie subiektywna xD

BO jakby spróbować obiektywnie ocenić HP no to hmm:
1)7/10
2)8/10
3)8/10
4)6/10
5)7/10
i tak to nie jest do końca obiektywnie bo mam straszny sentyment do HP.